![]() |
Jöleli Mezgit |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Jöleli MezgitJöleli mezgit Jöleli mezgit Hazırlama süresi 35 dakika 8-10 kişilik Malzemeler: 12 adet yaprak jelatin 2 adet kırmızı dolmalık biber 100 ml ![]() 75 gram tozşeker 1 yemek kaşığı taneli hardal 150 gram havuç 2 adet limon 6 adet mezgit fileto 4-5 dal dereotu tuz Hazırlanışı: Jelatini soğuk suda yumuşatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Havuçları temizleyin, küb küb doğrayın ve kaynar suda 3-4 dakika blanşe edin ![]() ![]() ![]() Balıkları soğuk suyla yıkayın, kurulayın ve uzunlamasına parçalara kesin ![]() ![]() ![]() 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|