![]() |
Dana Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dana BonfileDana bonfile Dana bonfile Hazırlama süresi 50 dakika 4 kişilik Malzemeler:
Havuçları yeşilleriyle birlikte soyun, uzunlamasına ikiye kesin ve 5 cm ![]() ![]() Yeşil soğanların sadece beyaz kısımlarını temizleyin, 5 cm ![]() ![]() Kırmızı biberin çekirdeklerini çıkartın, ince şekilde kıyın ![]() Tereyağını büyükçe bir tencerede eritin ![]() Havuç ve balı ekleyin, üstü kapalı olarak orta ateşte 3-4 dakika kavurun ![]() Konyak, sebze suyu, limon suyu, kırmızı biber, keraviye ve yeşil soğanı ilave edip bir taşım kaynatın ![]() ![]() Etleri kızgın zeytinyağında kızartın ![]() Tuz ve karabiber ekip kavurduğunuz sebzelerle servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|