İtalyan Usulü Dana Biftek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İtalyan Usulü Dana Biftekİtalyan usulü dana biftek İtalyan usulü dana biftek Hazırlama süresi 20 dakika 2 kişilik 269 kalori Malzemeler: 1 adet yeşil salatalık 6 adet süt dana biftek 30 gram yağsız jambon 6 yaprak adaçayı 2 yemek kaşığı sıvı yağ 1 yemek kaşığı sirke 1 tatlı kaşığı kıyılmış yeşillik tuz karabiber Hazırlanışı: Salatayı iyice yıkayın, süzülmeye bırakın ![]() Dana biftekleri tuzlayın, karabiberleyin Üzerine jambon ve birer yaprak ada çayı koyup kürdanla tutturun 1 yemek kaşığı sıvı yağda her iki taraflarını hafifçe kızartın![]() Sirke, tuz, karabiber, kıyılmış yeşillik ve kalan sıvı yağ ile karıştırıp salatayı hazırlayın Tavadan çıkardığınız etlerle birlikte servis yapın
|
|
|
|