![]() |
Mornay Soslu Ton Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mornay Soslu Ton BalığıMornay soslu ton balığı Mornay soslu ton balığı Hazırlama süresi 25 dakika 4 adet Malzemeler: 1 adet defne yaprağı 1 tatlı kaşığı tane karabiber 375 ml ![]() 425 gram ton balığı 60 gram tereyağı 1 adet soğan 30 gram un 1 adet sap kereviz 1/4 çay kaşığı muskat 80 ml ![]() 2-3 yemek kaşığı salatalık turşusu 15 gram taze maydanoz 100 gram çedar peyniri 40 gram taze ekmek Hazırlanışı: Fırını önceden 180 derecede ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ton balığı (tuzlu suda konserve) konservesini bir kaba alın ![]() ![]() ![]() Tereyağını orta boy bir tavada eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Tencereyi ateşten alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Muskatı, kremayı, salatalık turşusunu (isteğe bağlı) doğranmış maydanozu ve rendelenmiş paynirin yarısnı ilave edin ![]() ![]() ![]() Karışımı yağlanmış bir fırın tepsisine dökün ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|