![]() |
Parmesan Soslu Balık |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Parmesan Soslu BalıkParmesan soslu balık Parmesan soslu balık Hazırlama süresi Malzemeler: 70 gram arpacık soğanı 30 ml ![]() 100 ml ![]() 100 ml ![]() 150 ml ![]() 100 gram rendelenmiş parmesan peyniri 8 adet küçük boy kırmızı barbunya balığı 40 gram irmik 60 ml ![]() 3 dal fesleğen tuz karabiber Hazırlanışı: Arpacık soğanları küp şeklinde kesin ![]() ![]() ![]() ![]() Balık suyunu ve krem şantiyi üzerine dökün ve orta ateşte 5 dakika pişirin ![]() ![]() Sosu 5 dakika pişirmeye devam edin ![]() ![]() Barbunya balıklarının her iki tarafını irmikle bulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Parmesan sosunu blender yardımıyla püre halinde getirin ![]() Barbunyaları hazırladığınız sosla beraber önceden ısıttığınız tabaklara koyun ![]() Fesleğen yaprakları ile süsleyip servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|