![]() |
Greyfurtlu Jumbo Karides |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Greyfurtlu Jumbo KaridesGreyfurtlu jumbo karides Greyfurtlu jumbo karides Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 12 adet jumbo karides 3 adet pembe greyfurt 15 gram limon kabuğu rendesi 15 gram rendelenmiş turp 60 gram ketçap 45 ml ![]() 1 demet dereotu tuz acı toz biber 175 gram yeşil kereviz 100 gram donmuş bezelye 150 gram kaymaklı yoğurt 1 adet marulun orta kısmı Hazırlanışı: Greyfurtun kabuklarını beyaz kalmayacak şekilde soyun, zarların arasından dilimler çıkartın, çıkan suyu saklayın ![]() Kerevizleri temizleyin, kesin ![]() ![]() ![]() Marulu yıkayın, süzün, 4 yaprağını ayırın ve kalanını 1 cm ![]() ![]() ![]() Yoğurt, limon kabuğu, turp, ketçap, 45 ml ![]() ![]() Karidesleri kabuklarını soyun, süzün ![]() ![]() ![]() Karidesleri salata yaprakları, greyfurtlu karışım, yoğurtlu sosla servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|