![]() |
Bonfile Graten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bonfile GratenBonfile graten Bonfile graten Hazırlama süresi Malzemeler:
Mantarları temizleyip küb şeklinde doğrayın ![]() ![]() 1 yemek kaşığı tereyağını kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() Fırın kabını yağlayıp bonfileleri içine yerleştirin ![]() Kalan tereyağını bir tavaya koyun ![]() ![]() ![]() ![]() Sabayon için kurutulmuş mantarları 1/8 lt ![]() ![]() 1 yemek kaşığı tereyağını eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Sirke ve et suyunu ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta sarılarını çırpın ![]() ![]() Tencereyi benmariye yerleştirin sabayonu köpükleşene kadar karıştırarak ısıtın ![]() ![]() ![]() Sabayonu etlerin üzerine döküp önceden 220ø ısıtılmış fırında 15 dakika gratine edin ![]() Sonunda 2-3 dakika ızgarayı açıp üstünü kızartın ![]() |
![]() |
![]() |
|