Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
karabiberli, sarma

Karabiberli Et Sarma

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Karabiberli Et Sarma



Karabiberli et sarma
Karabiberli et sarma

Hazırlama süresi 20 dakika
4 kişilik
750 kalori Malzemeler:

1 kg civarında kuzu kolu (kemiği çıkartılmış)
200 gr brokoli
20 ml zeytinyağı
1/2 adet karnabahar
2 adet havuç
12 adet brüksel lahanası
Top karabiber
tuz

Hazırlanışı:
Kemiksiz kuzu kolunu mutfak tezgahına yayın Etin içine top karabiberler ekleyerek sıkıca sarın, mutfak ipi ile tutturun
Kuzu etini 500 ml su ilavesiyle tencereye koyun, 35–40 dakika kadar haşlayın
Tencerede kalan et suyu ile fırın kabına alın
Önceden 220o C’de ısıttığınız fırınınızda 1 saat 30 dakika kadar pişirin
Sebzeleri temizleyip, buharda pişirin
Etin ipini çıkartıp dilimleyin Sebzelerin üstüne zeytinyağı gezdirip etle servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.