![]() |
Patatesli Levrek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patatesli LevrekPatatesli levrek Patatesli levrek Hazırlama süresi 40 dakika 4 kişilik Malzemeler: 2 adet patates 2 adet dondurulmuş levrek fileto 40 gram tereyağı 1 adet yumurta sarısı 5 sap kekik 4-5 yemek kaşığı sıvı yağ tuz karabiber Hazırlanışı: Patatesleri soyun, yıkayın, ince dilimlere kesin ve mutfak kağıdı ile kurulayın ![]() Balık filetolarını çözülmeye bırakın ![]() ![]() ![]() Tereyağını ısıtın ![]() ![]() ![]() Patates dilimlerini palık pulu gibi balıkların üzerlerine yerleştirin ![]() ![]() ![]() Sıvı yağı tavada kızdırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|