Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
bonfileli, tost

Bonfileli Tost

Eski 09-09-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bonfileli Tost



Bonfileli tost
Bonfileli tost

Hazırlama süresi 30 dakika
4 kişilik
Malzemeler:
  • 4 adet Pınar hindi bonfile
  • 2 yemek kaşığı sıvıyağ
  • 4 dilim tost ekmeği
  • 250 gram pınar dil peyniri
  • 150 gram salatalık
  • 3 adet domates
  • 1/2 demet taze soğan
  • tuz
  • karabiber
Pınar dil peyniri Tam yağlı inek sütünden üretilen taze ve lifli bir peynir çeşidi olan Pınar Dil Peynirini özel tadı ve eriyebilir kıvamı sayesinde çeşitli tostların ve gratenlerin hazırlanmasında tercih edebilirsiniz Pınar Dil Peyniri düşük tuz oranı ile diyet uygulması yapan kişiler için de ideal bir peynir çeşididir

Hazırlanışı:
Bonfileleri tuz, karabiber ile tatlandırın 2 porsiyona ayırıp her iki taraflarını 3er dakika kızgın yağda kızartıp tavadan çıkartın Dil peynirini ince ince dilimlere ayırın
Tost ekmeğini kızartın Üzerine dil peyniri parçaları koyun Salatalık ve domatesleri dilimleyin Sırasıyla, bonfile, domates ve kalan dil peyniri dilimlerini tost ekmeklerinin üzerine yerleştirin
200ø sıcaklıktaki fırının alttan 3 rafında 15 dakika kızartın Üzerine taze soğanın kıyılmış yeşil kısımlarından serpin ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.