![]() |
Hardal Soslu Balık Graten |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hardal Soslu Balık GratenHardal soslu balık graten Hardal soslu balık graten Hazırlama süresi 90 dakika 4 kişilik Malzemeler: 4 adet dondurulmuş mezgit fileto 1 adet limon 1 demet dereotu 150 gram yağlı yoğurt 3 adet taze soğan 70 gram margarin 750 gram patates 1 yemek kaşığı döğülmüş hardal tohumu 3 adet yumurta 2 yemek kaşığı hardal 2 yemek kaşığı galeta unu tuz karabiber Hazırlanışı: Limonun kabuğunu rendeleyip suyunu sıkın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Taze soğanları ayıklayın ![]() ![]() ![]() Patatesleri soyun ve uzunlamasına ince ince dilimleyin, tuzlu suda 2 dk haşlayıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() Fırına sokabileceğiniz yayvan bir kabı kalan yağ ile yağlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurtaların sarıları ile beyazlarını ayırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|