|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
bakış, genel, karbonhidratlar, karbonhidratlara |
![]() |
Karbonhidratlar - Karbonhidratlara Genel Bakış |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karbonhidratlar - Karbonhidratlara Genel BakışKarbonhidratlar - Karbonhidratlara Genel Bakış Karbonhidratlar - Karbonhidratlara Genel Bakış Giriş Canlı sistemlerin temel maddelerinden birisi karbonhidratlardır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() C12H22O11 + H2O à C6H12O6 + C6H12O6 Bir oligosakkarit hidroliz edildiğinde 3-10 monosakkarit birimine parçalanır ![]() ![]() ![]() ![]() 02 ![]() Tollens reaktifini, Fehling ve Benedit çözeltilerini indirgeyen şekerlere indirgen şekerler denir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 02 ![]() ![]() Bir deney tübüne eşit hacim Fehling A (5 ml) ve Fehling B (5 ml) konarak karıştırılır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 02 ![]() ![]() Bir deney tüpüne % 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|