![]() |
The Secret(Sırlar Kitabı) Özet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() The Secret(Sırlar Kitabı) ÖzetKendinizi bolluk içinde yaşarken düşünün; bereketi kendinize çekeceğinizi göreceksiniz ![]() ![]() İnsanların istediklerini elde edememelerinin tek sebebi, olmasını istedikleri şeyler yerine, olmasını istemedikleri şeyler üzerine düşünüyor olmalarıdır ![]() istediklerinizi düşünerek bütün kalbinizle bu dileklerinizin üzerine odaklandığınızda size onları mutlaka verecektir ![]() Olmasını istemediğiniz şeylere odaklandığınızda örneğin "geç kalmak istemiyorum, geç kalmak istemiyorum" dediğinizde ise, çekim yasası sizin bunu istemediğinizi duymayacaktır ![]() ![]() Yaşadıklarınızdan şikayet ediyorsanız, çekim yasası size şikayet edeceğiniz daha fazla şey getirecektir ![]() ![]() Kendinize çektiğiniz düşünceler, bilinçli ya da bilinçdışı olarak, farkındalık düzeyinde tuttuğunuz baskın düşüncelerinizdir ![]() ![]() Büyük Sırrı anlamaya başlayan insanlar genellikle sahip oldukları negatif düşüncelerden tedirgin olurlar ![]() ![]() ![]() Olumsuz düşünmekten kaygılandıkça, bu konuda daha çok endişeyi üzerinize çeker, olumsuz düşüncelerinizi kat kat arttırırsınız ![]() "Sır"rı keşfetmeden önce, meditasyonun bu kadar güçlü bir etkiye sahip olduğunu bilmezdim ![]() ![]() Düşünceleriniz üzerinde farkındalık kazanmak için "ben düşüncelerimin efendisiyim" cümlesi ile niyet çalışması da yapabilirsiniz ![]() ![]() Ne olmak, ne yapmak ya da neye sahip olmak istediğinize karar verin, bunun üzerine düşünün ve gerekli frekansı yayın; vizyonunuz hayatınız olacaktır ![]() Sizin ısrarla düşünerek çağırmadığınız hiçbir şey yaşamınıza giremez ![]() Duygularımız bize neler düşündüğümüzü anlatır ![]() İki çeşit duygu vardır: îyi duygular ve kötü duygular ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunlar olumsuz duygulardır ve kendinizi güçlü hissetmenize izin vermezler ![]() İyi duygulara sahip olup, iyi şeyler hissettiğinizde ise, bunun tam tersi olur ![]() ![]() Şu andan itibaren kendinizi sağlıklı ve başarılı hissetmeye başlayabilir; sizi kuşatan sevgiyi bu doğru olmasa bile duyumsayabilirsiniz ![]() geçirecektir; çünkü hissetmenin yöntemi budur ![]() Hayatınız, duygu ve düşüncelerinizden meydana gelir ![]() ![]() Kendinizi moralsiz hissettiğinizde, bunu çabucak değiştirebileceğinizi biliyor musunuz? Güzel bir müzik çalarak ya da şarkı söyleyerek ruh halinizi değiştirebilirsiniz ![]() ![]() sevdiğiniz birini düşünün ve bu düşüncede kalın ![]() ![]() ![]() Bunlar; güzel anılar, gelecekle ilgili olaylar, eğlenceli anlar, doğa, sevdiğiniz bir kişi, en beğendiğiniz müzik gibi unsurlar olabilir ![]() öfkeli veya engellenmiş hissettiğiniz bir durumda, ya da moraliniz bozuk olduğunda, önceden hazırlamış olduğunuz bu "Sır"rın İpuçları listenize dönebilir, oradan seçeceğiniz bir konuya odaklanabilirsiniz ![]() Birisi hakkında hoş olmayan bir şeyler düşündüğünüzde, bu çirkin düşünceleri kendi hayatınızda görürsünüz ![]() ![]() Şimdi ise evrene; "Hayat çok kolay! Hayat çok güzel! İyi olan ne varsa bana geliyor!" diye haykırmaya başlayın ![]() İlk adım istemektir ![]() ![]() ![]() ![]() İsterseniz; " 'dan dolayı çok mutlu ve müteşekkirim" benzeri bir cümleyle bağlayabilir, her alanda nasıl bir hayat yaşamak istediğinizi anlatabilirsiniz ![]() Ne istediğinize karar vermeli, fakat istekleriniz konusunda son derece net olmalısınız ![]() ![]() ikinci adım inanmaktır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kendinizi inanma noktasına nasıl getireceksiniz? İnanıyormuş gibi yapmaya başlayın ![]() ![]() ![]() Çoğunlukla, isteklerimizi göremediğimizde, kendimizi engellenmiş hisseder, düş kırıklığına uğrar, şüphe duymaya haşlarız ![]() ![]() ![]() güven koyun ![]() ![]() Sürecin üçüncü ve son adımı, almak ![]() ![]() ![]() ![]() Önce bir kez isteyin, isteğinizi aldığınıza inanın, onu gerçekten almak için yapmanız gereken şey ise, kendinizi iyi hissetmekten ibaret ![]() Kendinizi bu frekansa geçirmenizin hızlı yollarından biri de; "Şuan isteğimi elde ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Para istiyorum ![]() Sağlık istiyorum ![]() Bereket istiyorum ![]() Ne istemiş olursan ol, dileğin için dua ederken, onu elde etmekte olduğuna inan, ona erişeceksin ![]() Çekim yasası, Çekim yasasının incelenmesi ve uygulanması, dileğinizin şimdi gerçekleşmiş olduğuna dair duyguları üretmek için size neyin faydalı olacağını anlamaktan ibarettir ![]() ![]() ![]() ![]() çekmeye yarayacaktır ![]() Allah hızı sever ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İstediğiniz her şeyi kendinize çekeceksiniz ![]() ![]() dair imgeleri zihninizde tuttukça, onlara doğru çekilirken, onlar da size doğru çekilecekler ![]() ![]() ![]() Sağlığın sırrı için kitaba bakın aklın düşünebildiği her şey ![]() ![]() ![]() ![]() Bir insanın parasının olmamasının tek sebebi, paranın kendilerine gelmesini düşünceleriyle engelliyor olmalarıdır ![]() ![]() Size "Sır"a dair bir sır vermek istiyorum; sizi yaşamak istediklerinize götürecek kısayol, şu an mutlu OLMANIZ ve mutluluğu HİSSETMENİZDİR! Parayı ve istediğiniz her şeyi hayatınıza çek menizin en kestirme yolu budur ![]() Nakit bunlardan biriyse, ne kadar istiyorsunuz onu söyleyin ![]() gün içinde yirmi beş bin dolarlık beklenmedik bir gelir elde etmek istiyorum" deyin; ya da ne olmasını istiyorsanız onu söyleyin ![]() ![]() Gelecek otuz gün için, çevrenizde görüp beğendiğiniz her şeye bakarak, kendi kendinize "Buna gücüm yeter ![]() ![]() Kendi bulduğum bir oyun, duygularımı fatura yığınlarından çekip çıkarmama yardımcı oluyor; faturalar sanki birer para çekiymiş gibi davranıyorum ![]() "Para kolayca ve bolca gelir" düşüncesiyle değiştirin ![]() "Gerekenden fazla param var" deyip bunu hissedin ![]() Sonra da şöyle devam edin: "Yoluma çıkmak üzere olan bereketli bir para var" ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Başkalarına verecek kadar param yok" diye düşünüyorsanız; bingo! Artık neden yeterince paranız olmadığını biliyorsunuz! Vermeye yetecek kadar paranız olmadığını düşündüğünüz zaman,vermeye başlayın ![]() ![]() Vermekle, fedakarlık etmek arasında çok fark vardır ![]() ![]() Parayı kendinize çekmek için varlığa odaklanın ![]() hayatınıza para getirmeniz imkansızdır ![]() Mutlu olmak, parayı hayatınıza çekmenin en hızlı yoludur ![]() Beğendiğiniz her şeye bakarak kendi kendinize; "Buna gücüm yeter ![]() ![]() ![]() Kendinizi sevmek zorunda olmanızın nedeni, kendinizi sevmediğiniz taktirde mutlu olmanızın imkansız olmasıdır ![]() ![]() ![]() kendini beğenmişlik değil; insanın kendisine duyduğu sağlıklı özsaygıdan bahsediyorum ![]() ![]() Bir ilişkiyi kendinize çekmek istediğinizde,düşünceleriniz ,sözleriniz davranışlarınız ve yaşadığınız mekanın bu arzunuzla çelişmediğinden emin olun ![]() ![]() sürece, başkalarına verecek bir şeyiniz olmaz ![]() Dünyanın sırrı için kitaba bakın |
![]() |
![]() |
|