![]() |
Ana Hakkı |
![]() |
![]() |
#1 |
Gözyaşı
|
![]() Ana HakkıAnama mektup
![]() ![]() ![]() ![]() 'Kimseler yanmasın anam yansın derdimden ' ne dertli bir türkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yirmi yaşıma kadar doya doya yaşadım anamın yanında olmanın tadını ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hani yirmimden sonra gidişimde gözlerime baktın Mustafam gitti ,Ayşem gitti anamın yuvasından gelirken ayrılık acısını tattım da senin gidişin kadar beni sarsmadı Allaha emanet ol yavrum derken gözlerine bakamadım ,bakamadım işte seni üzmüştü ayrılarak ![]() ![]() ![]() ![]() Senin duandı beni buralara getiren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir kişinin oturması kalkaması ile ilk akla gelen sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama anam inan ki şu yazıyı yazarken elim titrek gözlerimde yaş gönlümü sevgimi kattım satırlara ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Licedeki şehit olan yavrucağın anası ayyılıdızlı tabuta sarılmış ağlıyor ama vatan sağ olsun diyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sen vatansın canım anam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
Cevap : Ana Hakkı |
![]() |
![]() |
#3 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ana HakkıTeşekkürler şengül hanımefendi birde annelerimizin değerini bilsek : ( |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Ana HakkıAna gibi yar yoktur ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Gözyaşı
|
![]() Cevap : Ana HakkıAna hakkı ödenmez diye boşuna dememişler ya öyle söylemek istediğim sözler var ama anlatılması mümkün değil |
![]() |
![]() |
|