![]() |
Bizim Kızlar Antrenör Olursa...! : ) |
![]() |
![]() |
#1 |
doctor88
|
![]() Bizim Kızlar Antrenör Olursa...! : )-------------------------------------------------------------------------------- *** Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz TATIA hocam? TATIA27 : Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta ![]() BESSRA: Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama SAWMAN gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım ![]() BURCU: Aloo… Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek… YOSUN-27: Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım ![]() ![]() BURCU: Aloo… Başkanım yine ben ![]() ![]() ![]() BLUEMOONLIGHT: Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar? MATE: Ama sayın başkanım, liseden arkadaşımı tribünde görünce dayanamadım işte… Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki ayşe de eşinden boşanmış biliyor muydun? KAR KELEBEGİ: Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() BURCU: Aloo… Başkanım yine ben ![]() ![]() ![]() ~~oFfff oFFf yerLEre yaTtım :)) kopDum :)) saoL cok saoL payLasım iCin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
doctor88
|
![]() Arkadaslarim Umarim Hosunuza Gİder Kizarsanizda ÖzÜrlerrr Ama Cok Komik Oldu Yawwww ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
doctor88
|
![]() anca kek yaparsın zaten ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
tatia27
|
![]() bende çok begendim yaa ama nasıl bi ruh halinde yazdın onu merak ettim
|