Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
antrenör, kızlar, olursa

Bizim Kızlar Antrenör Olursa...! : )

Eski 02-03-2007   #1
doctor88

Bizim Kızlar Antrenör Olursa...! : )

--------------------------------------------------------------------------------

*** Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz TATIA hocam?
TATIA27 : Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta Ona ağlıyorum ben…

BESSRA: Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama SAWMAN gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım

BURCU: Aloo… Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek…

YOSUN-27: Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da CEVDET’i alın; kadroda çeşit olsun

BURCU: Aloo… Başkanım yine ben Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye’ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?

BLUEMOONLIGHT: Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar?

MATE: Ama sayın başkanım, liseden arkadaşımı tribünde görünce dayanamadım işte… Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki ayşe de eşinden boşanmış biliyor muydun?

KAR KELEBEGİ: Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık Şöyle stor perdelerden alsak diyorum…

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-03-2007   #2
RaHaTSiZ

BURCU: Aloo… Başkanım yine ben Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye’ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?

~~oFfff oFFf yerLEre yaTtım :)) kopDum :)) saoL cok saoL payLasım iCinauhauhauha :))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-03-2007   #3
doctor88

Arkadaslarim Umarim Hosunuza Gİder Kizarsanizda ÖzÜrlerrr Ama Cok Komik Oldu Yawwww
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-03-2007   #4
mate

yoq yaff ne kızması
süperr olmuş hehehehehe :))))))))))))))

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-03-2007   #5
bessraa

bncede süpperrss olmushh yaahh
saoll bn keki yapiim btün forumsinsi yeriss:)

TaPaRsAn TePiLiRsİn , TePeRsEn TaPıLıRsIn
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-03-2007   #6
doctor88

anca kek yaparsın zatenbos kaleye atamıyonusssama portakllı olmasınnkolay gelsın sanna
Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-03-2007   #7
bessraa

Alıntı:
doctor88 tafarından gönderildi Mesajı Görüntüle
anca kek yaparsın zatenbos kaleye atamıyonusssama portakllı olmasınnkolay gelsın sanna
yoq jnm bnm elimmden her ish gelir mrk etme sn :)
portakallı yassmıshın portakallı yapiim
meyweli de olarr assllında
:)

Alıntı Yaparak Cevapla

Eski 02-06-2007   #8
tatia27

bende çok begendim yaa ama nasıl bi ruh halinde yazdın onu merak ettim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com