![]() |
Bizim Kızlar Antrenör Olursa...! : )
--------------------------------------------------------------------------------
*** Her takım maç kaybedebilir! Siz niçin ağlıyorsunuz TATIA hocam? TATIA27 : Maça ağlayan kim ayol? Geçen hafta aldığım kolyemi düşürmüşüm statta. Ona ağlıyorum ben… BESSRA: Ay hakem bey; tamam maç berabere bitti ama uzatmalara götürmeseniz olmaz mı? Akşama SAWMAN gelecek de eve gidip portakallı kek yapmam lazım. BURCU: Aloo… Başkanım, çarşıda bayram ucuzluğu varmış da, bu sabahki idmanı iptal etsek… YOSUN-27: Ne demek paramız yetmiyor? O oyuncuyu mutlaka almamız lazım. Kredi kartına 12 taksit yapmazlar mı? Yanında da CEVDET’i alın; kadroda çeşit olsun. BURCU: Aloo… Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye’ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz? BLUEMOONLIGHT: Ay hakem bey, görmüyor musunuz ne biçim girdi çocuğa? Seni annene şikayet edeyim de gör! Kalk yavrucuğum sen de; ayol nerde kaldı bu sağlıkçılar? MATE: Ama sayın başkanım, liseden arkadaşımı tribünde görünce dayanamadım işte… Tamam, maçla hiç ilgilenmemiş olabilirim ama bizim sınıftaki ayşe de eşinden boşanmış biliyor muydun? KAR KELEBEGİ: Şu tesislerin perdelerini değiştirelim artık. Şöyle stor perdelerden alsak diyorum… |
BURCU: Aloo… Başkanım yine ben... Yarınki maçımızı TV veriyor değil mi? Ona göre saçlarımı yaptıracağım da; Türkiye’ye rezil olmayalım sonra! Bir de saçımı sarıya boyatsam bizim formayla uyumlu olur mu dersiniz?
~~oFfff oFFf yerLEre yaTtım :)) kopDum :)) saoL cok saoL payLasım iCin...auhauhauha :)) |
Arkadaslarim Umarim Hosunuza Gİder Kizarsanizda ÖzÜrlerrr Ama Cok Komik Oldu Yawwww....
|
yoq yaff ne kızması
süperr olmuş hehehehehe :)))))))))))))) |
bncede süpperrss olmushh yaahh
saoll bn keki yapiim btün forumsinsi yeriss:) |
anca kek yaparsın zaten.....bos kaleye atamıyonusss....ama portakllı olmasınn......kolay gelsın sanna
|
Alıntı:
portakallı yassmıshın portakallı yapiim meyweli de olarr assllında:) |
bende çok begendim yaa ama nasıl bi ruh halinde yazdın onu merak ettim
|