Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
100, hehe, karma, sonunda

Karma 100 (Sonunda) Hehe

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Karma 100 (Sonunda) Hehe

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

» Seni Cok Özledim Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim

» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

» Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa

» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme

» Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim Senin hayallerini çizdim gözlerime, hep seni seyredeceği İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM

» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!

» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZUNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİLSENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR

» Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin

» kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın yıllardır beklediğimsin belki de kimsin sen? sen benim sevdiğimsin sevdiğimi söyleyebildiğimsin

DiLsiz dєiLiм aмa bazєи [[ * S u s k u и L u k L a r ı м * ]] ωar

Bütün vedalar bir ölüm taşırVe her yalan aşka bir veda yakışır

Ben senin avuçlarında minik bir dünya kurdumAçarsan avuçlarını düşerim üzülürsün

Boşver hep aynı masalHayat ve ben işte hepsi bukadar

Işığın sönmesine öfaaale direnKaranlığın içine usulca girme

Allah benim dağılmış parçalarımı topluyor!!Ona ruhumun yaralı olduğunu söyleyin

Gülü rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o gül sana tapar

Canını yakan insanlar sen ağlarken gülebilir ama birgün mutlakaSen gülerken onlar ağlayacaktır

Yıka yıka bir yere gelenler yıkıla yıkıla geldikleri yere geri dönerler

Sana güvenen insanları ihanetinle inciltmeÇünkü o seni inciltmez ama öldürür

Nefreti sevgiden daha çok severimÇünkü nefretin sahtesi olmaz

Senin diz çökmen beni yüceltmez sadece öldürür

Bizi satanı biz beleşe veriyoruz

Beni herşeyimle eleştirebilirsinAma sevgimle ASLA

Nokta kadar menfaat içinVirgül kadar eğilme sakın

Gül yüzün ömür boyu solmasınHayat bir masaldır anlatmam yanarsın

Birikti uğruna döktüğüm yaşlarAl götür vicdansız ruhun yıkansın

Aşk kanımda dolaşan bir etkiBen aşık olmam benimki sadece etkiye tepki

Bir sevda sarkısı kaldı dudaklarımdaÖmrüm yeterse birgün mutlakaBir cümle daha kuracağım sevdalara

Yazık diyenlerin elbet bir sebebi vardırYazık edenlerinde elbet bir cezası vardır!!

Ölümün sessizliğine ve asilliğine bürünÇünkü benim için sen öldün

Aldatanı aldatmak zevktirSeveni aldatmak şerefsizliktir

Ben sevdiğimi kır çiceği gibi elimde değilKurşun yarası gibi yüreğimde taşırım

Detaylar aynadır farkı yansıtırKrallar iz bırakır soytarılar kıskanır

Kralına yol verdimSoytarısıyla uğraşamam

Hatalar affedildikçe çoğalırVe birgün hataları affettiğimiz için hayat bizi asla affetmez

Hoşçakal allaha emanet olTabiki Allahın varsaHoşçakal aşk sende kalsınSanmam ama işine yararsa

Yaptığın bir çok şeyi affedebilirim amaAffettiğim hiç bir şeyi unutmam

Olmaz diye başladıysan affetmem seniAma sende seviyorsan usanmadan beklerimTanırsın beni

Hayat çatlak bir bardaktaki şaraba benzeriçsende biter içmesendeBu yüzden hayattan tat almaya bakÇünkü yaşasanda bitecek yaşamasanda

Hayata gülüşünle ceza ver düşmanların yıkılmadığını anlasınBir yaprak misali dökülsendedostların için tekrar yeşerHiç kimsen yoksa ben varım bunu bil yeter

Ne diyarlar dolaştım bulamadım başıma göre taçBenim gönlüm çakala değilDelikanlıya muhtaç

Az önce beni cennetten aradılarbir melek kaçmış kayıpmışmerak etmişlerGördünmü diye bana sordularMerak etme seni ele vermedim

Hayatın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığın kişinin,bahçesinde açabilecek bir çicek olmadığını anladığın andır

Sevene sevdalıyızGidene hep ağlarızAlsalarda bu canımızıSeversek unutmayız

Aslında herşeyin sorumlusu aşktıYani herkez aşka inandığı kadar haklı

Çok bıkarsan hayattan bir mezarlığa gitÖlüler iyi bilir yaşamak güzeldir

İnsanın yüreği ağlamazsa gözünden yaş gelmezmiş(mevlana)

Asil insanlar idare ederBasit insanlar şikayet

Hep bugünü düşündünDün geçti yarın varmı?

Gülü güleneKalbi sevene verSevmek güzel şey kıymet bilene verNe zor ol kırılnede yumuşak ol ezilBir gül kadar sevilBenden yana çok sevildiğini bil

Güneşim ol ama yakmaYağmurum ol ama ıslatmaRüzgarım ol sar ama savurmaSevebildiğin kadar sev ama sensiz bırakma

Sen özlenirsin çünkü benzerin yokSen güzelsin çünkü kalbinde verecek ışıgın çokSen iyisin çünkü kötülere kalbin tokSen benim birtanemsin seni kaybetmeye niyetim yok

Gece olupta gözlerin uykuya yenik düştüğünde, seni yıldızların koynundan alıp düşlerime emanet ediyorumGözlerimden uzaksın ama yüreğimden asla

Derdini halden anlamayana anlatmaYüreğini yeni umutlara kapatmaHerşeyin değersizleştiği bu dünyadaBirileri için değerli olduğunu unutma

Keşke deme hiçbir zamanHayatta kurduğun tüm cümleler iyiki ilebaşlasınBen kurdum bitane meselaiyiki varsınn

Bazen dil söyler yürek dinlerBazen yürek haykırır dil susarBazen ne dilin yüreği vardır söylemeyeNede yüreğin dili vardır senin yerin başka demeye

Önemli olan mutlu olmayı umut etmek değilEn küçük şeylerden mutlu olmayı bilmektir

Ağlarken gözlerimi kırmızı bir perde örterİşte o perdeden seyrederim seniÇünkü aşk kırmızıyken güzel

İnadınaşimdi duysamki bir damla suya hasretsin ilacın bendeAlem duysunki tükürmem tükürmeyeceğim suratına şifan olmasın diye inadına(guzel bir sarkı)

Yeni hayatında mutluluklar dilerimDönme sakın geriye sana çokkk gülerim

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com