![]() |
Karma 100 (Sonunda) Hehe |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Karma 100 (Sonunda) Hehe» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM ![]() » Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var ![]() ![]() » Seni Cok Özledim ![]() ![]() » Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM ![]() » Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var ![]() ![]() » Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim ![]() ![]() ![]() » İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!! » Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa ![]() ![]() » Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme ![]() ![]() ![]() » Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() » Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!! » YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ ![]() ![]() ![]() » Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin ![]() ![]() ![]() » kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________________ DiLsiz dєiLiм aмa bazєи [[ * S u s k u и L u k L a r ı м * ]] ωar ![]() ![]() ![]() _________________________________________ Bütün vedalar bir ölüm taşır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben senin avuçlarında minik bir dünya kurdum ![]() ![]() ![]() ![]() Boşver hep aynı masal ![]() ![]() ![]() ![]() Işığın sönmesine öfaaale diren ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Allah benim dağılmış parçalarımı topluyor ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülü rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o gül sana tapar ![]() ![]() ![]() Canını yakan insanlar sen ağlarken gülebilir ama birgün mutlaka ![]() ![]() ![]() Yıka yıka bir yere gelenler yıkıla yıkıla geldikleri yere geri dönerler ![]() ![]() Sana güvenen insanları ihanetinle inciltme ![]() ![]() ![]() ![]() Nefreti sevgiden daha çok severim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin diz çökmen beni yüceltmez sadece öldürür ![]() ![]() ![]() Bizi satanı biz beleşe veriyoruz ![]() ![]() Beni herşeyimle eleştirebilirsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nokta kadar menfaat için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gül yüzün ömür boyu solmasın ![]() ![]() ![]() ![]() Birikti uğruna döktüğüm yaşlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aşk kanımda dolaşan bir etki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir sevda sarkısı kaldı dudaklarımda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yazık diyenlerin elbet bir sebebi vardır ![]() ![]() ![]() ![]() Ölümün sessizliğine ve asilliğine bürün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aldatanı aldatmak zevktir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sevdiğimi kır çiceği gibi elimde değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Detaylar aynadır farkı yansıtır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kralına yol verdim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hatalar affedildikçe çoğalır ![]() ![]() ![]() ![]() Hoşçakal allaha emanet ol ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yaptığın bir çok şeyi affedebilirim ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Olmaz diye başladıysan affetmem seni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayat çatlak bir bardaktaki şaraba benzer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayata gülüşünle ceza ver düşmanların yıkılmadığını anlasın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ne diyarlar dolaştım bulamadım başıma göre taç ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Az önce beni cennetten aradılar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığın kişinin,bahçesinde açabilecek bir çicek olmadığını anladığın andır ![]() ![]() Sevene sevdalıyız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aslında herşeyin sorumlusu aşktı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çok bıkarsan hayattan bir mezarlığa git ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnsanın yüreği ağlamazsa gözünden yaş gelmezmiş ![]() ![]() ![]() Asil insanlar idare eder ![]() ![]() ![]() ![]() Hep bugünü düşündün ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gülü gülene ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güneşim ol ama yakma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sen özlenirsin çünkü benzerin yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gece olupta gözlerin uykuya yenik düştüğünde, seni yıldızların koynundan alıp düşlerime emanet ediyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derdini halden anlamayana anlatma ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Keşke deme hiçbir zaman ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bazen dil söyler yürek dinler ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Önemli olan mutlu olmayı umut etmek değil ![]() ![]() ![]() ![]() Ağlarken gözlerimi kırmızı bir perde örter ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İnadına ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yeni hayatında mutluluklar dilerim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|