Karma 100 (Sonunda) Hehe |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Karma 100 (Sonunda) Hehe» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM! » Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var ![]() » Seni Cok Özledim Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!! » Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM! » Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var ![]() » Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim ![]() ![]() » İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!! » Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa ![]() » Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme ![]() ![]() » Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim Senin hayallerini çizdim gözlerime, hep seni seyredeceği İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM![]() ![]() » Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!! » YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR » Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin![]() » kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın ![]() yıllardır beklediğimsin belki de![]() ![]() kimsin sen? sen benim sevdiğimsin![]() sevdiğimi söyleyebildiğimsin![]() __________________ DiLsiz dєiLiм aмa bazєи [[ * S u s k u и L u k L a r ı м * ]] ωar _________________________________________ Bütün vedalar bir ölüm taşır ![]() Ve her yalan aşka bir veda yakışır![]() ![]() ![]() Ben senin avuçlarında minik bir dünya kurdum Açarsan avuçlarını düşerim üzülürsün![]() ![]() ![]() Boşver hep aynı masal Hayat ve ben işte hepsi bukadar![]() ![]() ![]() Işığın sönmesine öfaaale diren ![]() ![]() Karanlığın içine usulca girme![]() ![]() ![]() Allah benim dağılmış parçalarımı topluyor ![]() !!Ona ruhumun yaralı olduğunu söyleyin![]() ![]() ![]() Gülü rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o gül sana tapar ![]() ![]() ![]() Canını yakan insanlar sen ağlarken gülebilir ama birgün mutlaka ![]() Sen gülerken onlar ağlayacaktır![]() Yıka yıka bir yere gelenler yıkıla yıkıla geldikleri yere geri dönerler ![]() ![]() Sana güvenen insanları ihanetinle inciltme ![]() Çünkü o seni inciltmez ama öldürür![]() ![]() Nefreti sevgiden daha çok severim ![]() Çünkü nefretin sahtesi olmaz![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Senin diz çökmen beni yüceltmez sadece öldürür ![]() ![]() ![]() Bizi satanı biz beleşe veriyoruz ![]() ![]() Beni herşeyimle eleştirebilirsin ![]() ![]() Ama sevgimle ASLA![]() ![]() ![]() Nokta kadar menfaat için ![]() ![]() Virgül kadar eğilme sakın![]() ![]() ![]() Gül yüzün ömür boyu solmasın ![]() Hayat bir masaldır anlatmam yanarsın![]() ![]() Birikti uğruna döktüğüm yaşlar ![]() ![]() Al götür vicdansız ruhun yıkansın![]() ![]() ![]() Aşk kanımda dolaşan bir etki ![]() ![]() Ben aşık olmam benimki sadece etkiye tepki![]() ![]() Bir sevda sarkısı kaldı dudaklarımda ![]() Ömrüm yeterse birgün mutlaka![]() Bir cümle daha kuracağım sevdalara![]() ![]() Yazık diyenlerin elbet bir sebebi vardır ![]() Yazık edenlerinde elbet bir cezası vardır![]() !!Ölümün sessizliğine ve asilliğine bürün ![]() ![]() Çünkü benim için sen öldün![]() ![]() Aldatanı aldatmak zevktir ![]() ![]() Seveni aldatmak şerefsizliktir![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben sevdiğimi kır çiceği gibi elimde değil ![]() ![]() Kurşun yarası gibi yüreğimde taşırım![]() ![]() Detaylar aynadır farkı yansıtır ![]() ![]() Krallar iz bırakır soytarılar kıskanır![]() ![]() ![]() Kralına yol verdim ![]() ![]() Soytarısıyla uğraşamam![]() ![]() ![]() Hatalar affedildikçe çoğalır ![]() Ve birgün hataları affettiğimiz için hayat bizi asla affetmez![]() ![]() Hoşçakal allaha emanet ol ![]() Tabiki Allahın varsa![]() ![]() Hoşçakal aşk sende kalsın![]() ![]() Sanmam ama işine yararsa![]() ![]() ![]() Yaptığın bir çok şeyi affedebilirim ama ![]() ![]() Affettiğim hiç bir şeyi unutmam![]() ![]() Olmaz diye başladıysan affetmem seni ![]() Ama sende seviyorsan usanmadan beklerim![]() ![]() Tanırsın beni![]() ![]() Hayat çatlak bir bardaktaki şaraba benzer ![]() içsende biter içmesende![]() Bu yüzden hayattan tat almaya bak![]() Çünkü yaşasanda bitecek yaşamasanda![]() ![]() Hayata gülüşünle ceza ver düşmanların yıkılmadığını anlasın ![]() Bir yaprak misali dökülsende![]() ![]() dostların için tekrar yeşer![]() Hiç kimsen yoksa ben varım bunu bil yeter![]() ![]() ![]() Ne diyarlar dolaştım bulamadım başıma göre taç ![]() ![]() Benim gönlüm çakala değil![]() ![]() Delikanlıya muhtaç![]() ![]() Az önce beni cennetten aradılar ![]() bir melek kaçmış kayıpmış![]() merak etmişler![]() Gördünmü diye bana sordular![]() Merak etme seni ele vermedim![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hayatın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığın kişinin,bahçesinde açabilecek bir çicek olmadığını anladığın andır ![]() ![]() Sevene sevdalıyız ![]() Gidene hep ağlarız![]() Alsalarda bu canımızı![]() Seversek unutmayız![]() ![]() Aslında herşeyin sorumlusu aşktı ![]() ![]() Yani herkez aşka inandığı kadar haklı![]() ![]() Çok bıkarsan hayattan bir mezarlığa git ![]() ![]() Ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir![]() ![]() İnsanın yüreği ağlamazsa gözünden yaş gelmezmiş ![]() ![]() (mevlana)Asil insanlar idare eder ![]() ![]() Basit insanlar şikayet![]() Hep bugünü düşündün ![]() Dün geçti yarın varmı![]() ![]() ?Gülü gülene ![]() Kalbi sevene ver![]() Sevmek güzel şey kıymet bilene ver![]() Ne zor ol kırıl![]() nede yumuşak ol ezil![]() Bir gül kadar sevil![]() Benden yana çok sevildiğini bil![]() ![]() Güneşim ol ama yakma Yağmurum ol ama ıslatma![]() Rüzgarım ol sar ama savurma![]() Sevebildiğin kadar sev ama sensiz bırakma![]() ![]() Sen özlenirsin çünkü benzerin yok ![]() Sen güzelsin çünkü kalbinde verecek ışıgın çok Sen iyisin çünkü kötülere kalbin tok Sen benim birtanemsin seni kaybetmeye niyetim yok![]() ![]() Gece olupta gözlerin uykuya yenik düştüğünde, seni yıldızların koynundan alıp düşlerime emanet ediyorum ![]() Gözlerimden uzaksın ama yüreğimden asla![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Derdini halden anlamayana anlatma ![]() Yüreğini yeni umutlara kapatma![]() Herşeyin değersizleştiği bu dünyada![]() Birileri için değerli olduğunu unutma![]() ![]() Keşke deme hiçbir zaman Hayatta kurduğun tüm cümleler iyiki ilebaşlasın![]() Ben kurdum bitane mesela![]() iyiki varsınn![]() ![]() Bazen dil söyler yürek dinler ![]() ![]() Bazen yürek haykırır dil susar![]() Bazen ne dilin yüreği vardır söylemeye![]() Nede yüreğin dili vardır senin yerin başka demeye![]() ![]() Önemli olan mutlu olmayı umut etmek değil ![]() En küçük şeylerden mutlu olmayı bilmektir![]() ![]() Ağlarken gözlerimi kırmızı bir perde örter ![]() İşte o perdeden seyrederim seni![]() Çünkü aşk kırmızıyken güzel![]() ![]() İnadına ![]() şimdi duysamki bir damla suya hasretsin ilacın bende![]() Alem duysunki tükürmem tükürmeyeceğim suratına şifan olmasın diye inadına![]() ![]() (guzel bir sarkı)Yeni hayatında mutluluklar dilerim ![]() ![]() Dönme sakın geriye sana çokkk gülerim![]() ![]() ![]() |
|
|
|