ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Hazır Mesajlar & Güzel Sözler (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=666)
-   -   Karma 100 (Sonunda) Hehe (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=739783)

Prof. Dr. Sinsi 09-06-2012 11:47 PM

Karma 100 (Sonunda) Hehe

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Seni Cok Özledim. Seni Her Özledigimde Kalbime Bir Yildiz Cizdim. Seni Ne Kadar Özledigimi Bilmek Istermisin? Sayende Bir GöKyüzüne Sahibim Canim!!

» Sonbahara İNat AğAç Hala YeşErmekte, Geceye İNat Gün Hala AğArmakta, Ben İSe Kadere İNat Hala Senİ SevmekteyİM. İNat Bu Ya MahşEre Kadar Senİ SeveceğİM!

» Biliyorum Sen GüneşSin Etrafında Binlerce Gezegen Var, Ama Sende Biliyorsun Ki Ben Dünyayım Ve Bir Tek Bende Hayat Var..

» Ne zaman sağır bir ressam, kristal bir zemin üzerine düşen gülün sesinin resmini çizerse,işte o zaman seni unutur bir başkasını severim...

» İsteyipte sahip olamadığım her şeyin yerine seni koyduğum zaman anladım ki, ben her şeye sahipmişim çünkü sen her şeyden ve herkesten değerlisin!!!!

» Bir çerçeve astım odama içi boş önemi yok, neden diye sorma neye baksam seni görüyorum nasıl olsa..

» Umutlarım Yıkıldı Senden Sonra Yaşamayı Haram Gördüm Kendime!!! Bu Dünyadan Kurtulmak İstediysemde Kaç Defa Sensiz Gidemedim Ölüme...

» Senin sevgini doldurdum gönül kadehime, senin sevgini içeceğim. Senin hayallerini çizdim gözlerime, hep seni seyredeceği. İlkdefa seni sevdim ölene kadarda seni SEVECEĞİM...

» Buruk bir duygu yüklenirse yüreğine, gözlerin zaman zaman takılıyorsa uzaklara, kulakların çınlarsa zamansız, bilki bir yerlerde ÖZLENMİŞSİNDiR!!!!!

» YAŞAMAK ÖZLEMSİZ,ÖZLEM SEVGİSİZ,SEVGİDE SENSİZ OLMAZ.UNUTMA SEVMEK DAİMA BERABER OLMAK DEĞİL.SENSİZKEN BİLE SENİNLE OLABİLMEKTİR.

» Sen güllere özenme güller sana özensin, üzme tatlı canını sen güllerden de güzelsin. Bir gülüş kadar özgür özgürlük kadar vaz geçilmezsin gülüm sen her şeye değersin..

» kimsin sen? yaşamak isteyipte yaşayamadığım umutlarımsın.. yıllardır beklediğimsin belki de... kimsin sen? sen benim sevdiğimsin.. sevdiğimi söyleyebildiğimsin..

DiLsiz dєiLiм aмa bazєи [[ * S u s k u и L u k L a r ı м * ]] ωar . . .

Bütün vedalar bir ölüm taşır..Ve her yalan aşka bir veda yakışır...

Ben senin avuçlarında minik bir dünya kurdum.Açarsan avuçlarını düşerim üzülürsün...

Boşver hep aynı masal.Hayat ve ben işte hepsi bukadar...

Işığın sönmesine öfaaale diren...Karanlığın içine usulca girme...

Allah benim dağılmış parçalarımı topluyor..!!Ona ruhumun yaralı olduğunu söyleyin...

Gülü rastgele tutarsan dikenleri batar,yapraklarını açarsan duyguları akar,tutmasını bilirsen o gül sana tapar...

Canını yakan insanlar sen ağlarken gülebilir ama birgün mutlaka..Sen gülerken onlar ağlayacaktır.

Yıka yıka bir yere gelenler yıkıla yıkıla geldikleri yere geri dönerler..

Sana güvenen insanları ihanetinle inciltme..Çünkü o seni inciltmez ama öldürür..

Nefreti sevgiden daha çok severim..Çünkü nefretin sahtesi olmaz...
.
.
.
.
.

.
.
.
.
.
Senin diz çökmen beni yüceltmez sadece öldürür...

Bizi satanı biz beleşe veriyoruz..

Beni herşeyimle eleştirebilirsin...Ama sevgimle ASLA...

Nokta kadar menfaat için...Virgül kadar eğilme sakın...

Gül yüzün ömür boyu solmasın..Hayat bir masaldır anlatmam yanarsın..

Birikti uğruna döktüğüm yaşlar...Al götür vicdansız ruhun yıkansın...

Aşk kanımda dolaşan bir etki...Ben aşık olmam benimki sadece etkiye tepki..

Bir sevda sarkısı kaldı dudaklarımda..Ömrüm yeterse birgün mutlaka..Bir cümle daha kuracağım sevdalara..

Yazık diyenlerin elbet bir sebebi vardır..Yazık edenlerinde elbet bir cezası vardır..!!

Ölümün sessizliğine ve asilliğine bürün...Çünkü benim için sen öldün..

Aldatanı aldatmak zevktir...Seveni aldatmak şerefsizliktir
.
.
.

..

.
..

.
.
..
.
Ben sevdiğimi kır çiceği gibi elimde değil...Kurşun yarası gibi yüreğimde taşırım..

Detaylar aynadır farkı yansıtır...Krallar iz bırakır soytarılar kıskanır...

Kralına yol verdim...Soytarısıyla uğraşamam...

Hatalar affedildikçe çoğalır..Ve birgün hataları affettiğimiz için hayat bizi asla affetmez..

Hoşçakal allaha emanet ol..Tabiki Allahın varsa...Hoşçakal aşk sende kalsın...Sanmam ama işine yararsa...

Yaptığın bir çok şeyi affedebilirim ama...Affettiğim hiç bir şeyi unutmam..

Olmaz diye başladıysan affetmem seni..Ama sende seviyorsan usanmadan beklerim...Tanırsın beni..

Hayat çatlak bir bardaktaki şaraba benzer..içsende biter içmesende..Bu yüzden hayattan tat almaya bak..Çünkü yaşasanda bitecek yaşamasanda..

Hayata gülüşünle ceza ver düşmanların yıkılmadığını anlasın..Bir yaprak misali dökülsende...dostların için tekrar yeşer..Hiç kimsen yoksa ben varım bunu bil yeter...

Ne diyarlar dolaştım bulamadım başıma göre taç...Benim gönlüm çakala değil...Delikanlıya muhtaç..

Az önce beni cennetten aradılar..bir melek kaçmış kayıpmış..merak etmişler..Gördünmü diye bana sordular..Merak etme seni ele vermedim..

.
.
.

..
.

.
.
.
Hayatın en hüzünlü anı mevsimine kapıldığın kişinin,bahçesinde açabilecek bir çicek olmadığını anladığın andır..

Sevene sevdalıyız..Gidene hep ağlarız..Alsalarda bu canımızı..Seversek unutmayız..

Aslında herşeyin sorumlusu aşktı...Yani herkez aşka inandığı kadar haklı..

Çok bıkarsan hayattan bir mezarlığa git...Ölüler iyi bilir yaşamak güzeldir..

İnsanın yüreği ağlamazsa gözünden yaş gelmezmiş...(mevlana)

Asil insanlar idare eder...Basit insanlar şikayet.

Hep bugünü düşündün..Dün geçti yarın varmı...?

Gülü gülene..Kalbi sevene ver..Sevmek güzel şey kıymet bilene ver..Ne zor ol kırıl..nede yumuşak ol ezil..Bir gül kadar sevil..Benden yana çok sevildiğini bil..

Güneşim ol ama yakma.Yağmurum ol ama ıslatma..Rüzgarım ol sar ama savurma..Sevebildiğin kadar sev ama sensiz bırakma..

Sen özlenirsin çünkü benzerin yok..Sen güzelsin çünkü kalbinde verecek ışıgın çok.Sen iyisin çünkü kötülere kalbin tok.Sen benim birtanemsin seni kaybetmeye niyetim yok..

Gece olupta gözlerin uykuya yenik düştüğünde, seni yıldızların koynundan alıp düşlerime emanet ediyorum..Gözlerimden uzaksın ama yüreğimden asla..

.
.
.
.
.

.
.
..

.
.
Derdini halden anlamayana anlatma..Yüreğini yeni umutlara kapatma..Herşeyin değersizleştiği bu dünyada..Birileri için değerli olduğunu unutma..

Keşke deme hiçbir zaman.Hayatta kurduğun tüm cümleler iyiki ilebaşlasın..Ben kurdum bitane mesela..iyiki varsınn..

Bazen dil söyler yürek dinler...Bazen yürek haykırır dil susar..Bazen ne dilin yüreği vardır söylemeye..Nede yüreğin dili vardır senin yerin başka demeye..

Önemli olan mutlu olmayı umut etmek değil..En küçük şeylerden mutlu olmayı bilmektir..

Ağlarken gözlerimi kırmızı bir perde örter..İşte o perdeden seyrederim seni..Çünkü aşk kırmızıyken güzel..

İnadına..şimdi duysamki bir damla suya hasretsin ilacın bende..Alem duysunki tükürmem tükürmeyeceğim suratına şifan olmasın diye inadına...(guzel bir sarkı)

Yeni hayatında mutluluklar dilerim...Dönme sakın geriye sana çokkk gülerim...