Artık Çok Değiştim Melankoli Bir Kişiliğim.. |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Artık Çok Değiştim Melankoli Bir Kişiliğim..Artık çok değiştim MeLankoLi bir kişiliğim ![]() ![]() ![]() susmaya gidiyorum![]() ![]() /![]() birazdan dönerim![]() ![]() Gideceksen seni bana bırak öyle git ![]() !Gelişinin bir gidişi olduğunu bile bile seviyorum seni… ve sen "Unuttum![]() " sonunda diyeceksin![]() ![]() gitme dedim ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() simdi dön desem?![]() Ben bir tek harfine ne düşler adamıştım oysa şimdi cümleler boyudur uzaklığım sana![]() ![]() x$Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım ![]() ![]() (x“Aynı suda ikinci kez yıkanmak imkânsız değil boğulmakmış!” Ben kelime kelime kim’lere ulaşırken ‘neden’ yoktu Lügatinizde Sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi artık tek başınayım ![]() ![]() ![]() Hiç değilse hakkını veriyorum yalnızlığın нαуαт ѕєиιиℓє güzєℓ " Ċαήıмıή ìςí '' ѕα∂є¢є ѕєиιиℓє ![]() ![]() !Ben Bir ÖLüme Gülerim Bir GÜLÜME Ölürüm ![]() !Hiçbir insan görmek istemeyen kadar kör değildir ![]() Körcehaletçirkefleştirir insanları ! bak bakalım bana senin yalancı gözlerinin ruhu kalmışmı bende!άЯ†Іκ ємáŋє† ĐμЯмá ķáŁвίмĐє ŏŁűмѕűζ ķιŁ ķєиĐίиί!Bitiriyorum ![]() ![]() ![]() Kapat gözlerini ![]() ![]() ![]() Üç nokta bıraktım senli günceme ![]() ![]() ![]() Anlamı saklı bende ![]() ![]() ![]() Unutma "gözyaşım sende"…![]() silgözyaşlarını ![]() düşlerinlesarılbana ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki çöpler birikti ![]() |
|
|
|