![]() |
Artık Çok Değiştim Melankoli Bir Kişiliğim.. |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Artık Çok Değiştim Melankoli Bir Kişiliğim..Artık çok değiştim MeLankoLi bir kişiliğim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gideceksen seni bana bırak öyle git ![]() ![]() Gelişinin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gitme dedim ama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ben bir tek harfine ne düşler adamıştım ![]() ![]() ![]() ![]() Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım ![]() ![]() ![]() “Aynı suda ikinci kez yıkanmak imkânsız değil ![]() Ben kelime kelime kim’lere ulaşırken ![]() ![]() Sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim ![]() ![]() ![]() ![]() Şimdi artık tek başınayım ![]() ![]() ![]() Hiç değilse hakkını veriyorum yalnızlığın нαуαт ѕєиιиℓє güzєℓ " Ċαήıмıή ìςí '' ѕα∂є¢є ѕєиιиℓє ![]() ![]() ![]() Ben Bir ÖLüme Gülerim Bir GÜLÜME Ölürüm ![]() ![]() Hiçbir insan görmek istemeyen kadar kör değildir ![]() Körcehaletçirkefleştirir insanları ! bak bakalım bana ![]() άЯ†Іκ ємáŋє† ĐμЯмá ķáŁвίмĐє ![]() Bitiriyorum ![]() ![]() ![]() Kapat gözlerini ![]() ![]() ![]() Üç nokta bıraktım senli günceme ![]() ![]() ![]() Anlamı saklı bende ![]() ![]() ![]() Unutma ![]() ![]() silgözyaşlarını ![]() düşlerinlesarılbana ![]() ![]() ![]() Yüreğimdeki çöpler birikti ![]() |
![]() |
![]() |
|