![]() |
Artık Çok Değiştim Melankoli Bir Kişiliğim..
Artık çok değiştim
MeLankoLi bir kişiliğim.. ..susmaya gidiyorum.../..birazdan dönerim.. Gideceksen seni bana bırak öyle git ..! Gelişinin. bir gidişi olduğunu bile bile seviyorum seni…. ve sen "Unuttum.." sonunda diyeceksin.. gitme dedim ama..........simdi dön desem?.. Ben bir tek harfine ne düşler adamıştım.oysa şimdi cümleler boyudur uzaklığım sana... x$ Sen giderken gözlerine yüklediğim anlamlar boyudur yalnızlığım... (x “Aynı suda ikinci kez yıkanmak imkânsız değil. boğulmakmış!” Ben kelime kelime kim’lere ulaşırken. ‘neden’ yoktu Lügatinizde. Sevgilin değil sevdiğin olmayı istedim.... Şimdi artık tek başınayım... Hiç değilse hakkını veriyorum yalnızlığın нαуαт ѕєиιиℓє güzєℓ " Ċαήıмıή ìςí '' ѕα∂є¢є ѕєиιиℓє...! Ben Bir ÖLüme Gülerim Bir GÜLÜME Ölürüm..! Hiçbir insan görmek istemeyen kadar kör değildir. Körcehaletçirkefleştirir insanları ! bak bakalım bana.senin yalancı gözlerinin ruhu kalmışmı bende! άЯ†Іκ ємáŋє† ĐμЯмá ķáŁвίмĐє. ŏŁűмѕűζ ķιŁ ķєиĐίиί! Bitiriyorum... Kapat gözlerini... Üç nokta bıraktım senli günceme... Anlamı saklı bende... Unutma ."gözyaşım sende"…. silgözyaşlarını. düşlerinlesarılbana... Yüreğimdeki çöpler birikti. |