![]() |
Uzuun Uzuun Sözler (: |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Uzuun Uzuun Sözler (:![]() Olduğum yerde durup hayal ettiğim zaman ![]() aklımdan geçen karelerde bulamadığım o his ![]() o benden yana düşünce biçimi ![]() ![]() Yok ![]() Hayat dediğin içinde büyüttüğün birkaç parça umuttan ibaretmiş ![]() ![]() ![]() Dokunmasınlar diye inadına baharlar büyütürmüşsün ![]() Dün gece bir αynα dαhα kırdı yüzüm ![]() gözlerimin içine sıçrαyαn cαm pαrçαlαrını döktüm bugün ![]() ![]() yαş niyetine ![]() Gitme diyebiLecek nedenLerim kaLdı ayak izLerinde Yoksun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seviyorum TekbaşınaLıqı ![]() YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın ![]() Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Yeniden kanayacak ![]() kânâtLârım yoktu bénim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() qördüğün rûyâyı bozmâyâ qéLdim bén sévdiğin dünyâyı durdurmâyâ qéLdim ! bütün zéhirLéri koymâyâ qéLdim bén ! kırıLmâmı$ sokâk kırmâyâ qéLdim ![]() ![]() ![]() çok değiştim ben ; artık meLek değiLim ![]() Öyle bir bulut doğar ki içine bazen Yağsan olmaz yağamazsın Hıçkıramazsın hıçkırsan ağlayamazsın Uzatırsın elini bir tatlı dokunuş için Tutamazlar tutunamazsın ![]() Bir “gitmek” tutturmuşum ![]() Gidemeyeceğimi bile bile gitmek istediğim Uzak yerler var bilmediğim ![]() Oralarda biri varmış beklemeyen beni ![]() Hem sürpriz de olurmuş öyle kurmuşum ![]() Gidebilsem iyi Gitmesem de farketmez ![]() Eksik ya da yanlışmış; çok eskimiş unutulmuşum ![]() Anlatamadigim birseyler var* *Hep baska baharlara biraktigim ![]() *Ucurumlari tam a$arken *Kiriliyor kanatlarim ![]() |
![]() |
![]() |
|