![]() |
Uzuun Uzuun Sözler (:
.
Olduğum yerde durup hayal ettiğim zaman. aklımdan geçen karelerde bulamadığım o his. o benden yana düşünce biçimi. bir kırıntı. Yok. Hayat dediğin içinde büyüttüğün birkaç parça umuttan ibaretmiş... Dokunmasınlar diye inadına baharlar büyütürmüşsün. Dün gece bir αynα dαhα kırdı yüzüm. gözlerimin içine sıçrαyαn cαm pαrçαlαrını döktüm bugün .. yαş niyetine. Gitme diyebiLecek nedenLerim kaLdı ayak izLerinde Yoksun ..aLışmaktayım ...Ve Artık Seviyorum TekbaşınaLıqı. YanıLqıLarımı yüzüme vurmayın İcimdeki cocuqun masaL saatine denk geLdi aşk AnLadım dedim ya Daha fazLa yormayın. Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Yeniden kanayacak. kânâtLârım yoktu bénim...âmâ bir zâmânLâr méLéktim. . . qördüğün rûyâyı bozmâyâ qéLdim bén sévdiğin dünyâyı durdurmâyâ qéLdim ! bütün zéhirLéri koymâyâ qéLdim bén ! kırıLmâmı$ sokâk kırmâyâ qéLdim. . . çok değiştim ben ; artık meLek değiLim. Öyle bir bulut doğar ki içine bazen Yağsan olmaz yağamazsın Hıçkıramazsın hıçkırsan ağlayamazsın Uzatırsın elini bir tatlı dokunuş için Tutamazlar tutunamazsın. Bir “gitmek” tutturmuşum. Gidemeyeceğimi bile bile gitmek istediğim Uzak yerler var bilmediğim. Oralarda biri varmış beklemeyen beni. Hem sürpriz de olurmuş öyle kurmuşum. Gidebilsem iyi Gitmesem de farketmez.Ne zaman tanışmışız paylaşmış mıyız bir şeyi? Eksik ya da yanlışmış; çok eskimiş unutulmuşum. Anlatamadigim birseyler var* *Hep baska baharlara biraktigim. *Ucurumlari tam a$arken *Kiriliyor kanatlarim. |