![]() |
Yeni Bir Krize Giriyorum Ellerim Titriyor Üzgün Değilim Ama Gözlerim Doluyor ..! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yeni Bir Krize Giriyorum Ellerim Titriyor Üzgün Değilim Ama Gözlerim Doluyor ..!yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar ![]() ![]() yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine ![]() ![]() bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak ! gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Vazgeçemediğim bi sen vardın şu Hayatta ![]() ![]() Bir de kırmızı pabuçlarım eskimiş dolapta ![]() ![]() Özlemekten yorulmakta varmış bak hayatta (!) KaranNlıkta Ağlamakta ![]() ![]() ![]() Masum yanım küçük çocuk yas tutarken Ben kahkahalarla acıtıyorum içimi ![]() Akmayan gözyaşlarının yerine ![]() ![]() Umutsuz gülücükler dökülüyor yüzümden Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim ama gözlerim doluyor ![]() ![]() Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Yeniden kanayacak PasLı Bir YaLnızLıktı AvuçLarımda ![]() ![]() Ardımda Bir Yürek Yükü Rüzgar ![]() ![]() Ne Zaman Sevmeye KoyuLduysam ![]() ![]() DoğruLup ÇoğaLdı AyrıLıkLar ![]() ![]() Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar yine benim! Kimse nezaketini araya vermesin suçtan pay çıkarmasın kendine! Hasarı tespit edin yeter! Bedelini fazlasına canımı ekleyip ödeyeceğim! ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|