![]() |
Yeni Bir Krize Giriyorum Ellerim Titriyor Üzgün Değilim Ama Gözlerim Doluyor ..!
yava$ yava$ dağıLır buLutLar karanLıkLar . . yine duvarLar örünür tenine yeni umutLar süzüLür yüreğine . . bir damLa gün ı$ığı yüzüne yasak ! gözya$ı umut hep sana tuzak eLin koLun bağLı a$k sana yasak her yeni sabah gecene tutsak . . . . hep sana uzak . Vazgeçemediğim bi sen vardın şu Hayatta.. Bir de kırmızı pabuçlarım eskimiş dolapta.. Özlemekten yorulmakta varmış bak hayatta (!) KaranNlıkta Ağlamakta . . . Masum yanım küçük çocuk yas tutarken Ben kahkahalarla acıtıyorum içimi. Akmayan gözyaşlarının yerine.. Umutsuz gülücükler dökülüyor yüzümden Yeni bir krize giriyorum ellerim titriyor üzgün değilim ama gözlerim doluyor ..! Hadi topLa yüzünü prenses ÜzüLme katLa hüznünü KaLdır çekmecene bir yerLere sakLa Daha ömrünü tüketecek Nice yaraLarın oLacak KabukLarı düşecek Yeniden kanayacak PasLı Bir YaLnızLıktı AvuçLarımda.. Ardımda Bir Yürek Yükü Rüzgar.. Ne Zaman Sevmeye KoyuLduysam.. DoğruLup ÇoğaLdı AyrıLıkLar.. Bu hiddet benim! Kimse sahiplenmesin! Bütün suçlar yine benim! Kimse nezaketini araya vermesin suçtan pay çıkarmasın kendine! Hasarı tespit edin yeter! Bedelini fazlasına canımı ekleyip ödeyeceğim! .. Üstüm kalsın! |