![]() |
En Güzel Sözler. (Xrl Farkı İle) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel Sözler. (Xrl Farkı İle)1- ne zaman gözlerine baksam bir papatyanın bahçesinden koparılışı gibi ![]() ![]() ![]() 2- Bu dünya da 2 kusursuz insan vardır ![]() ![]() ![]() ![]() 3- AGLARKEN BASINI DIK TUT KI GOZYASLARIN UGRUNDA AGLADIGIN KISI KADAR ALCALMASIN 4- sen seveceğini görmeyecek kadar körsen o da sana sevgisi ni söylemeyecek kadar gururludur 5- şefkat öyle bir dildirki sagırda duyar,körde okuyabilir ![]() ![]() ![]() 6- SUSKUNLUĞUN BİR İMAMI YOKSA AYRILIGIN SESSİZ YÜKSELEN ÇIĞLIĞIMI ![]() 7- isyanım yaradana değil beni benden alana 8- kardesler mecburi kardestir arkadaslar seçilmiş kardestir 9- Bak ibret al yere düşen yaprağa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 10- biri yer biri bakar bakan aç kalır 11- bazı düşünceler yazılmaz sadece düşünürülür 12- aşk nihayetsiz bir keder,bunu bana sen öğrettmişsin meğer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 13- Kimseye güvenemez Oldum neden herkes bu kadar sahte ![]() ![]() ![]() 14- Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir ![]() ![]() ![]() 15- rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alacağı sadece tozdur 16- Dünyanın Engüzel Varlığını Sana Vermek İsterdim aMa Seni Sana Verememki!! xrL |
![]() |
![]() |
|