![]() |
En Güzel Sözler. (Xrl Farkı İle)
1-
ne zaman gözlerine baksam bir papatyanın bahçesinden koparılışı gibi... 2- Bu dünya da 2 kusursuz insan vardır.Biri ölmüştür diğeri ise daha doğmamıştır... 3- AGLARKEN BASINI DIK TUT KI GOZYASLARIN UGRUNDA AGLADIGIN KISI KADAR ALCALMASIN 4- sen seveceğini görmeyecek kadar körsen o da sana sevgisi ni söylemeyecek kadar gururludur 5- şefkat öyle bir dildirki sagırda duyar,körde okuyabilir... 6- SUSKUNLUĞUN BİR İMAMI YOKSA AYRILIGIN SESSİZ YÜKSELEN ÇIĞLIĞIMI. NE OLUR SUSMA UYANDİRMA UYANDIRMA YANLIZLIGIMI 7- isyanım yaradana değil beni benden alana 8- kardesler mecburi kardestir arkadaslar seçilmiş kardestir 9- Bak ibret al yere düşen yaprağa... o da eskiden yukardan bakardı toprağa... 10- biri yer biri bakar bakan aç kalır 11- bazı düşünceler yazılmaz sadece düşünürülür 12- aşk nihayetsiz bir keder,bunu bana sen öğrettmişsin meğer.. engin denizler gibi gözlerinde aradım eski günlerimizi... 13- Kimseye güvenemez Oldum neden herkes bu kadar sahte... Kendi kendime hep sorar Oldum neden her yüzde bir maske !! 14- Nankör insan, her şeyin fiyatını bilen fakat hiçbir şeyin değerini bilmeyen kimsedir... 15- rüzgar ne kadar sert eserse essin kayadan alacağı sadece tozdur 16- Dünyanın Engüzel Varlığını Sana Vermek İsterdim aMa Seni Sana Verememki!! xrL |