![]() |
En Güzel Sözler Serisi 10 Adet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() En Güzel Sözler Serisi 10 Adet1- Hasret başkadır benim kalbimde topragı kurutan yagmura benzer senin kokun olmadan gülüm ucmayı bilmeyen bülbüle benzer ![]() ![]() ![]() 2- Affetmek Büyüklük, Unutmak Alçakliktir 3- Benım için yaşa dediğimi sanma sakın!Yaşamı farkettiğinde bana mecbur kalacaksın!!! 4-SuSmak weRiLmeSi qeRekeN eN zoR cewaPLaRdan ßiRİDiR ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 5-Keske hep cocuk kalsaydimda;Dizimdeki yarayi en buyuk acim sansaydim ![]() ![]() ![]() 6-bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet 7-ßitti diyorsan ßitsin ![]() ![]() dönmesin ![]() ![]() bilsin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() tüketti yüreğimi kalman da ![]() ![]() ![]() ![]() yokluğuna,yokluğunda ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 8-Yaralara bak , bu Birinin Değil birilerinin ![]() ![]() ![]() ![]() 9-İstanßul benden büyük ![]() ![]() ![]() ![]() 10-Yüreyim ellerinde bir sandal gibi dalgalar yaraladı bu bedenimi yagmur yagmuyor eskisi gibi gözümde bir damla yaş bırakmadın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|