![]() |
En Güzel Sözler Serisi 10 Adet
1- Hasret başkadır benim kalbimde topragı kurutan yagmura benzer senin kokun olmadan gülüm ucmayı bilmeyen bülbüle benzer...
2- Affetmek Büyüklük, Unutmak Alçakliktir 3- Benım için yaşa dediğimi sanma sakın!Yaşamı farkettiğinde bana mecbur kalacaksın!!! 4-SuSmak weRiLmeSi qeRekeN eN zoR cewaPLaRdan ßiRİDiR.. koNuŞaN koLay oLaNdıR.. beN suStuM iSteYeN koNu$SuN..! . 5-Keske hep cocuk kalsaydimda;Dizimdeki yarayi en buyuk acim sansaydim... 6-bir adın kalmalı geriye bütün kırılmış şeylerin nihayetinde aynaların ardında sır yalnızlığın peşinde kuvvet evet nihayet bir adın kalmalı geriye bir de o kahreden gurbet 7-ßitti diyorsan ßitsin..Aynı hikaye dönmesin..AyrılıkLar İki kere Yaşanmaz,gidicem diyen gitmeyi bilsin..!Gitmeni de istemedim kalmanı da....Gitmen de tüketti yüreğimi kalman da... Hic ortası olmadı.Varlığında yokluğuna,yokluğunda.......!!!!! 8-Yaralara bak , bu Birinin Değil birilerinin ..!İzi Kalır birinin , O Geçmeden İzi Kalır Ötekinin ..! 9-İstanßul benden büyük.. 0'nla başa çıkamam .. Küçùcük eLLerimle Seni geRi aLamam 10-Yüreyim ellerinde bir sandal gibi dalgalar yaraladı bu bedenimi yagmur yagmuyor eskisi gibi gözümde bir damla yaş bırakmadın.. |