Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Genel Bilgiler > Hazır Mesajlar & Güzel Sözler

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
süper, sözler

Süper Sözler [2]

Eski 09-07-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Süper Sözler [2]

"Çaresiz kaldığınızda bilin ki tek çare yine kendinizsiniz!"

"Yarin bambaşka bir insan olacağım diyorsun Niye bugünden başlamıyorsun? "

Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa yanlışınız çok demektir

Kül olmus ates yanarmibuz tutmus su akarmisu gözler seni sevdi BASKASINA BAKARMI

Sen dünyaya sürgün gönderilmis bir meleksin ve ben seni o kadar çok sevecegim birdaha cennetine dönemeyeceksin

Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acisi benimki idi önce sev sonra terket dediler

Ne seni unutacak kadar zaman geçecekne de geçen zaman seni unutmaya yetecekbirakip gittim diye unuttum sanmazaman alismayi ögretir unutmayi ASLA

Seni sevmek yanlis ise Dogruyu istemiyorum

Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara Bir cana hasret, bilmezler
Bütün kadınlar, sönmektense, yana yana tükenmeyi tercih ederler

Aşkım hadi Rol yapmayı Bırak Bir Kalp taşıdfığın ortaya Çıksn

Yalvarırım Aç Artık Sevgini Bana Aşk Şarabını Delice içelim Sevgilim Seninle

Seni Bukadar Sevmenin Cezasını kendime Ödeticeğim Aşkım

yalnız Seninle Olduğum Zaman değil, Senden Ayrı kaldığım Zaman Bile Seninle Beraberim Aşkım

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com