![]() |
Süper Sözler [2] |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Süper Sözler [2]"Çaresiz kaldığınızda bilin ki tek çare yine kendinizsiniz ![]() ![]() ![]() "Yarin bambaşka bir insan olacağım diyorsun ![]() Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa ![]() ![]() Kül olmus ates yanarmi ![]() ![]() ![]() Sen dünyaya sürgün gönderilmis bir meleksin ve ben seni o kadar çok sevecegim birdaha cennetine dönemeyeceksin Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acisi benimki idi önce sev sonra terket dediler Ne seni unutacak kadar zaman geçecek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Seni sevmek yanlis ise ![]() ![]() Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara ![]() ![]() ![]() Bütün kadınlar, sönmektense, yana yana tükenmeyi tercih ederler ![]() Aşkım hadi Rol yapmayı Bırak Bir Kalp taşıdfığın ortaya Çıksn Yalvarırım Aç Artık Sevgini Bana Aşk Şarabını Delice içelim Sevgilim Seninle ![]() ![]() ![]() Seni Bukadar Sevmenin Cezasını kendime Ödeticeğim Aşkım yalnız Seninle Olduğum Zaman değil, Senden Ayrı kaldığım Zaman Bile Seninle Beraberim Aşkım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|