![]() |
Süper Sözler [2]
"Çaresiz kaldığınızda bilin ki tek çare yine kendinizsiniz...!"
"Yarin bambaşka bir insan olacağım diyorsun. Niye bugünden başlamıyorsun? " Silginiz kaleminizden önce bitiyorsa. yanlışınız çok demektir. Kül olmus ates yanarmi.buz tutmus su akarmi.su gözler seni sevdi BASKASINA BAKARMI. Sen dünyaya sürgün gönderilmis bir meleksin ve ben seni o kadar çok sevecegim birdaha cennetine dönemeyeceksin Hayat bir tiyatro dediler bana bir rol verdiler en acisi benimki idi önce sev sonra terket dediler Ne seni unutacak kadar zaman geçecek..ne de geçen zaman seni unutmaya yetecek..birakip gittim diye unuttum sanma...zaman alismayi ögretir unutmayi ASLA Seni sevmek yanlis ise. Dogruyu istemiyorum. Bilmezler yalnız yaşamayanlar nasıl korku verir sessizlik insana; insan nasıl konuşur kendisiyle; nasıl koşar aynalara. Bir cana hasret, bilmezler.. Bütün kadınlar, sönmektense, yana yana tükenmeyi tercih ederler. Aşkım hadi Rol yapmayı Bırak Bir Kalp taşıdfığın ortaya Çıksn Yalvarırım Aç Artık Sevgini Bana Aşk Şarabını Delice içelim Sevgilim Seninle... Seni Bukadar Sevmenin Cezasını kendime Ödeticeğim Aşkım yalnız Seninle Olduğum Zaman değil, Senden Ayrı kaldığım Zaman Bile Seninle Beraberim Aşkım... |