![]() |
~ Kendimi Unutmak İstiyorum |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() ~ Kendimi Unutmak İstiyorumYüzünden Düşen Maske'n Bile Senden Utanmakta ![]() ![]() Fazla bakma burdan déĞil ![]() Bulutlara ait o ![]() Mélék démék mi géçti içindén? Bırak kirlétmé! Géçirmé içindén ![]() ![]() Aşkın iki kişilik olduğunu öğreneceksin ![]() tut kalbimi Bırakma hiç sensiz yaşayamaz uçar gider çok uzaklara Benden de uzaklara ![]() ![]() ![]() SöyLedikLerimin arkaSındayım ![]() ![]() söyLemeye caLıştıkLarımın pLanLarındayım (: Kimine göre delilik kimine göre boş bir saplantı ~ Benim tek gerçeğim ![]() ![]() ´´ hayatım herşeyim ' Özentiliğe gerek yok (; Kendin oL yavru ! Sus ![]() ![]() Uzandim yasli topraga yüzümü çikardim kinimdan ![]() ![]() unuttum kalanlari dünden ![]() ![]() korkmadan! Böle y a s a m a k t a n ben biktim !! Mutluluk kapimi calmadi gitti ![]() ´gözlerinde uykusuzluğum uykusuzluğum dilsizliğinde çözülüyor senin´´ “Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” kaybettklerini düşün şimdi ? bide benden aldıkLarını düşün Hangisi daha fazla ? ~ Eğer benim olsan birgün gidecektin ![]() Ama şimdi hâlâ benim olmadığın için hiç gidemeyeceksin ![]() ![]() Saçmalıklara yalan dolana gerek varmı bize (: ? Sen bensin ![]() ![]() Ben ise sen ![]() ![]() Çaresiz çiLeLere;Bir umut buLamazsan Kendime etmedigim;DuaLarım senindir ![]() ~ Kendimi unutmak istiyorum Yol kenarında biriken kuru yapraklar gibi |
![]() |
![]() |
|