![]() |
~ Kendimi Unutmak İstiyorum
Yüzünden Düşen Maske'n Bile Senden Utanmakta ..
Fazla bakma burdan déĞil. Bulutlara ait o. Mélék démék mi géçti içindén? Bırak kirlétmé! Géçirmé içindén.. Aşkın iki kişilik olduğunu öğreneceksin. tut kalbimi Bırakma hiç sensiz yaşayamaz uçar gider çok uzaklara Benden de uzaklara... SöyLedikLerimin arkaSındayım.. söyLemeye caLıştıkLarımın pLanLarındayım (: Kimine göre delilik kimine göre boş bir saplantı ~ Benim tek gerçeğim.. ´´ hayatım herşeyim ' Özentiliğe gerek yok (; Kendin oL yavru ! Sus.. sesin duyulmasın ~ Uzandim yasli topraga yüzümü çikardim kinimdan.. unuttum kalanlari dünden.. korkmadan! Böle y a s a m a k t a n ben biktim !! Mutluluk kapimi calmadi gitti . ´gözlerinde uykusuzluğum uykusuzluğum dilsizliğinde çözülüyor senin´´ “Gözlerimizi uzaklıklar değil ki yalnız göze alamadığımız yakınlıklar da acıtır” kaybettklerini düşün şimdi ? bide benden aldıkLarını düşün Hangisi daha fazla ? ~ Eğer benim olsan birgün gidecektin. Ama şimdi hâlâ benim olmadığın için hiç gidemeyeceksin.. Saçmalıklara yalan dolana gerek varmı bize (: ? Sen bensin.. Ben ise sen.. Çaresiz çiLeLere;Bir umut buLamazsan Kendime etmedigim;DuaLarım senindir. ~ Kendimi unutmak istiyorum Yol kenarında biriken kuru yapraklar gibi |