En Yeni Nickler,Aşk Nickleri,Değişik Nickler Arşivi (Sonkral) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
En Yeni Nickler,Aşk Nickleri,Değişik Nickler Arşivi (Sonkral)` sen beni öldürürsün ![]() ama gülmekten ! Bana küsmüş yüzüme gülmez zalim Aynalar ~Yoksa Sen Benden Nefret Etmiyor musun ? - Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et ! Söz yürekten gelir Dilden çıkar ! Körden Değil NankördenYüzsüzden Değil İki YüzlüdenTipi BOZUK Olandan Değil SÜTÜ BOZUK Olandan Kork !Bu içimdeki esaretin bedelini kaç kere daha canımı yakmakla öderim bilmiyorum ![]() Ve ben hep sana koşmak isterken ölüyorum sevgili![]() ![]() Sanma yıkıldım sanma ki cöktüm bir baska bahar icin sadece yaprak döktüm ~Kıvılcımım olduğunu yollarıma benzin dökerken anladım ![]() Öyle bir alev aldın ki bende ![]() ![]() ~~ 'Pinokyo'yu yapan Gepetto değilim ki ; her odunu adam edeyim ![]() ;D~~ Bunca acıyı boşa çekmez hiç kimse ![]() ![]() ![]() Ve bunca ölümden kolay dönülmez bu kadar sevmeyince ![]() ![]() ` ~~~ “Git artık ! ![]() ![]() Gözlerin de onaramaz kırılgan öfkemi”…~~ Kalem'in payına sükut düştü ![]() ``~~ Seni Seviyorum ağır bir cümLedir herkese söyLenemez ![]() bazeN yıLLarca aranır ![]() ![]() DiLi yakar Dudağı yakar![]() VeLhasıL yürek işidir sevmek bir ömür pahasına bir defa söyLenir ![]() |
|
|
|