![]() |
En Yeni Nickler,Aşk Nickleri,Değişik Nickler Arşivi (Sonkral)
` sen beni öldürürsün . . ama gülmekten ! Bana küsmüş yüzüme gülmez zalim Aynalar. ~ Yoksa Sen Benden Nefret Etmiyor musun ? - Dilini terbiye etmeden önce yüreğini terbiye et ! Söz yürekten gelir Dilden çıkar ! Körden Değil NankördenYüzsüzden Değil İki YüzlüdenTipi BOZUK Olandan Değil SÜTÜ BOZUK Olandan Kork. . . ! Bu içimdeki esaretin bedelini kaç kere daha canımı yakmakla öderim bilmiyorum.. Ve ben hep sana koşmak isterken ölüyorum sevgili.. Sanma yıkıldım sanma ki cöktüm bir baska bahar icin sadece yaprak döktüm. ~ Kıvılcımım olduğunu yollarıma benzin dökerken anladım. Öyle bir alev aldın ki bende.. ~~ 'Pinokyo'yu yapan Gepetto değilim ki ; her odunu adam edeyim..;D ~~ Bunca acıyı boşa çekmez hiç kimse... Ve bunca ölümden kolay dönülmez bu kadar sevmeyince...` ~ ~~ “Git artık !... Gözlerin de onaramaz kırılgan öfkemi”… ~~ Kalem'in payına sükut düştü.. `` ~~ Seni Seviyorum ağır bir cümLedir herkese söyLenemez. bazeN yıLLarca aranır...DiLi yakar Dudağı yakar. VeLhasıL yürek işidir sevmek. .bir ömür pahasına bir defa söyLenir. . |