Ali Nazik Tarifleri |
09-06-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Nazik TarifleriAli Nazik Malzemeler:
Patlıcanları közleyip soyuyoruz Kuzu butu kuşbaşı doğrayıp tereyağı ile kavuruyoruz Tuz, karabiber ve pul biber katıp kavurmaya devam ediyoruz Közlenmiş patlıcanları küp küp doğruyoruz Süzme yoğurdun içine rendelenmiş sarımsak ve patlıcanları koyup karıştırıyoruzServis tabağına döküyoruz Üzerine sotelenmiş eti döküp servis ediyoruz Not:Oktay Usta Tarifi |
Ali Nazik Tarifleri |
09-06-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Ali Nazik TarifleriAli Nazik Malzemeler:
Patlıcanları közleyin Kabuklarını soyun ve doğrayın Tavaya sıvıyağ ve tereyağı koyun Soğanları ve sarımsakları doğrayıp, kavurun Üzerine kıymayı ilave edin Biber salçasını, domates salçasını ve baharatlarını döküp kavurmaya devam edin Yoğurdu iyice çırpın Servis tabağına önce doğranmış patlıcanı koyun Üzerine yoğurdu dökün Son olarak da kıymalı karışımı koyun Üzerine doğranmış maydanoz serperek servis edebilirsiniz Not:Oktay Usta Tarifi |
|