![]() |
Meyveli Jöle Tarifleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveli Jöle TarifleriMeyveli Jöle Malzemeler:
Jöleler sıcak suda eritilir ![]() ![]() ![]() Sudan geçirilen kalıbın içine meyveler ve jöle dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() Notlar:Biz daha serin olsun diye donmuş böğürtlen kullandık ![]() ![]() Ben genellikle dikdörtgen bir borcama 2 cm yüksekliğinde yapıyorum ![]() ![]() Az meyve kullanacaksanız ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Verdiğim su miktarı markaya göre değişiklik gösterebilir ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Meyveli Jöle Tarifleri |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meyveli Jöle TarifleriMeyveli Jöle Malzemeler:
Jöleyi 2,5 su bardağı kaynamış su ile karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|