![]() |
Çin Usulü Taze Zencefilli Dana Bonfile |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çin Usulü Taze Zencefilli Dana BonfileÇin Usulü Taze Zencefilli Dana Bonfile MALZEMELER
Eti düz bir tahta üzerinde mümkün olduğu kadar ince dilimlere kesin ![]() nişastayı,soya sosunu ve bir çorba yağı ilave edin Ayrıca zencefilli bir kaseye koyun yarı çay kaşığı tuzu ilave edin,10 dakika dursun ![]() ve sıkarak iyice suyunu çıkarın ![]() Vok'da veya tavada geri kalan yağı ısıtınve ateşi söndürün ![]() yakın karıştırarak et ve parçaları birbirinden ayrılıncaya ve et rengini değiştirinceye kadar pişirin ![]() Fazla pişirmeyin ,et sertleşir ![]() ![]() ![]() Bir kapta şekeri, şarabı ,monosodium glutamate karıştırın bırakın ![]() Tavada 2 çorba yağı ısıtın,zencefilli ilave edin ![]() ![]() karıştırarak daha pişirin ![]() ![]() koyun ,karıştırın ![]() |
![]() |
![]() |
|