![]() |
Minestrone (İtalya Sebze Çorbası) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Minestrone (İtalya Sebze Çorbası)Minestrone (İtalya) ![]() MALZEMELER 1 adet orta boy pirasa ![]() 1 adet orta boy sogan soyulup dörde bölünecek 2 sap kereviz yapragi 2 yemek kasigi yag 2 yemek kasigi silme un 1 litre tavuk suyu 2 adet soyulmus havuc ![]() 4 adet soyulmus domates 200g dogranmis jambon 25g sehriye YAPILIŞ TARİFİ Kereviz, sogan ve pirasa robotta kiyilir ![]() yumusayana kadar kizartilir ![]() ![]() tavuk suyu yavas yavas yedirilerek ilave edilip karistirilir ![]() rendelenir ![]() ![]() corbaya ilave edilir ![]() kaynatilir ![]() |
![]() |
![]() |
|