ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Çorba (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=686)
-   -   Minestrone (İtalya Sebze Çorbası) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=720778)

Prof. Dr. Sinsi 09-06-2012 03:06 AM

Minestrone (İtalya Sebze Çorbası)
 




Minestrone (İtalya)

http://frmsinsi.net/images/forumsins...sinsi.net_.jpg

MALZEMELER
1 adet orta boy pirasa.
1 adet orta boy sogan soyulup dörde bölünecek
2 sap kereviz yapragi
2 yemek kasigi yag
2 yemek kasigi silme un
1 litre tavuk suyu
2 adet soyulmus havuc.
4 adet soyulmus domates
200g dogranmis jambon
25g sehriye

YAPILIŞ TARİFİ
Kereviz, sogan ve pirasa robotta kiyilir.Dogranan malzeme kizgin yagda
yumusayana kadar kizartilir. Bu malzeme unla karistirilir. Bu malzemeye
tavuk suyu yavas yavas yedirilerek ilave edilip karistirilir. Havuclar
rendelenir. Domates ince kiyilir.() Havuc, domates, jambon ve sehriye
corbaya ilave edilir. Sebzeler pisinceye kadar yavas ateste karistirilarak
kaynatilir. Permesan peyniri ile servis yapilir


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.