Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
biftek, meksika, tenderloin

Tenderloin Biftek (Meksika)

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tenderloin Biftek (Meksika)







Tenderloin Biftek (Meksika)

Malzemeler:
  • 4 dilim biftek
  • 1 adet kırmızı çarliston biber (doğranmış)
  • 1 diş sarımsak (dövülmüş)
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kırmızı toz biber
  • ¼ çay kaşığı kimyon
  • Tuz
Hazırlanışı:
Etleri bir tabağa koyun Biber dışındaki malzemeleri etlerin üzerine dökün 30 dk marine edin()
Teflon tavaya sıvı yağı koyun Etleri ve karışımı ekleyin 4-5 dk pişirin
Etleri servis tabağına alın Üzerine sosu dökün Biberlerle süsleyerek sıcak servis yapın
Afiyet Olsun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.