ForumSinsi - 2006 Yılından Beri

ForumSinsi - 2006 Yılından Beri (http://forumsinsi.com/index.php)
-   Kebap, Köfte & Et Yemekleri (http://forumsinsi.com/forumdisplay.php?f=685)
-   -   Tenderloin Biftek (Meksika) (http://forumsinsi.com/showthread.php?t=720766)

Prof. Dr. Sinsi 09-06-2012 03:08 AM

Tenderloin Biftek (Meksika)
 




Tenderloin Biftek (Meksika)

Malzemeler:
  • 4 dilim biftek
  • 1 adet kırmızı çarliston biber (doğranmış)
  • 1 diş sarımsak (dövülmüş)
  • 2 yemek kaşığı limon suyu
  • 2 yemek kaşığı sıvı yağ
  • 2 yemek kaşığı kırmızı toz biber
  • ¼ çay kaşığı kimyon
  • Tuz
Hazırlanışı:
Etleri bir tabağa koyun. Biber dışındaki malzemeleri etlerin üzerine dökün. 30 dk. marine edin.()
Teflon tavaya sıvı yağı koyun. Etleri ve karışımı ekleyin. 4-5 dk. pişirin.
Etleri servis tabağına alın. Üzerine sosu dökün. Biberlerle süsleyerek sıcak servis yapın.
Afiyet Olsun


Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.