Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Çorba

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
açı, cin, çorbası, tatlı

Acı Tatlı (Çin Çorbası)

Eski 09-06-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Acı Tatlı (Çin Çorbası)







Acı Tatlı (Çin Çorbası)

MALZEMELER
  • 10 gr Dana eti
  • 10 gr Beyaz lahana
  • 5 gr Soya filizi
  • 5 gr Çin Mantarı
  • 2 çor kaşık Elma sirkesi
  • 1 çor kaşık Soya sos
  • 1 çaykaşık Pul acı biber
  • 1/2 adet Yumurta
  • 1 çaykaşık Susam yağı
  • 1 dal Yeşil soğan
  • 1/2 çaykaşık Monosodium glutamate
  • 1 su Bardak Kemik suyu
  • 1 çaykaşık Nişasta sulandırılmış
  • Yeterince tuz ve karabiber
YAPILIŞI:
Yağsız dana bonfilesini jülyen doğrayın ve kanını aldıktan sonra bir Vok'ta et suyunu koyun, kaynasın suyu
eksilirse su ilave edin() Buna kalan diğer sebzeleri jülyen dorayın, sebzelerin pişirme süresine göre
salma üsülü içine atın, tüm malzemelerini ilave edin en son yumurtasını çıparak ilave edip ocakta alın ve
östüne ince doğranmış soğanı ve soya yağı ilave ederek servise sunun

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.