![]() |
Kendini Foruma Çok Kaptırırsan Nolur:) |
![]() |
![]() |
#1 |
bessraa
|
![]() Kendini Foruma Çok Kaptırırsan Nolur:)kendini foruma çoookk kaptırısa ne olur Sanahtan akşama kadar forumda takıldıktan sonra durumumuz ne hale gelio? Forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca bakın neler oluyor ![]() ![]() Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne ![]() ![]() ![]() ![]() Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biri beyendiği bir şey verince: -puanı hakettin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni mod yaparım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Artık Adminliği hak ettım dimi? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Konuşulan mevzuya alakasız bir şey duyunca -Mail hackle ne alakası war ![]() ![]() ![]() Ögretmene yazılı kagıdını verdikten sönra -hocam yorumlarınızı bekliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
tatia27
|
![]() bende ogün babama buna benzer bişey söledim dialog aynen şöle oldu: babam:ya şenay bu telefon arama yaparken sinyal sesi vermiyo bazen niye ? ben :reset çek baba düzelir tşklr
![]() |
Cevap : Kendini Foruma Çok Kaptırırsan Nolur:) |
![]() |
![]() |
#7 |
meLankoLik_asaLet
|
![]() Cevap : Kendini Foruma Çok Kaptırırsan Nolur:)emeğine sağlk :) |
![]() |
![]() |
|