![]() |
Kendini Foruma Çok Kaptırırsan Nolur:)
kendini foruma çoookk kaptırısa ne olur Sanahtan akşama kadar forumda takıldıktan sonra durumumuz ne hale gelio? Forumdaki hayatını gerçek hayatına karıştırınca bakın neler oluyor.. Anne yemek yaptıktan sonra: -Emeğine sağlık çok güzel bir paylaşım anne.... Biri elinde kağıtla size adres sorunca: -Dostum link yanlış.İstersen bir kontrol et.... Fotoraf albümüne bakarken: -Capslar bir harika....... Biri beyendiği bir şey verince: -puanı hakettin........ Kardeşten bir bardak su isterken: -Kardeşim bir bardak su getirirsen seni mod yaparım........ Birine hediye alırken: -Bu harika!Hemen indiriyorum........ Birine bir şey hazırladıktan sonra: -Senin için upload ettim........ Sınıfta biri küfrederse: -Oğlum manyakmısın?Banlanıcan şimdi........ Arkadaşlarına yemek yaptıktan sonra: -Artık Adminliği hak ettım dimi?............. Daha önceden konuşulan bir mevzuyu tekrar duyunca: -Bu konu daha önceden verilmişti......... Konuşulan mevzuya alakasız bir şey duyunca -Mail hackle ne alakası war... Ögretmene yazılı kagıdını verdikten sönra -hocam yorumlarınızı bekliyorum..... :yu: |
~~hahehehe :D :D :D :D cok guzeL oLmus saoL besra ~~
|
:D:D:D
güselmişş tşklerr |
Çok güzel :) eline sağlık
|
paylaşım için sagolasın gerçekten güzel çalışma
|
bende ogün babama buna benzer bişey söledim dialog aynen şöle oldu:
babam:ya şenay bu telefon arama yaparken sinyal sesi vermiyo bazen niye ? ben :reset çek baba düzelir tşklr |
Cevap : Kendini Foruma Çok Kaptırırsan Nolur:)
emeğine sağlk :)
|