Malzemesizi kg pirinç, 500 gr kıyma, 250 gr badem, bir kaşık yağ, tuz, karabiber, yenibahar, tarçın
Yapilisi:
Bademler kabukları soyulmaya başlayıncaya kadar kaynatılır Kabukları soyulur Enine ortasından ikiye ayrılır Bir tencereye bademleri kavurabilecek kadar yağ konur Bademler pembeleşin-ceye kadar kavrulur Ateşten alınır Karabiber, tarçın, yenibahar serpilir Karıştırılır Evvelden hazırlanan sade pilav servis tabağına konur Zikri geçen mahlut pilavın üzerine yayılır
Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.
Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.
IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.