Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
ahududu, armut, ayva, elma, erik, kayisi, marmelâtlari

Ahududu, Ayva, Kayisi, Armut, Elma Ve Erik Marmelâtlari

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Ahududu, Ayva, Kayisi, Armut, Elma Ve Erik Marmelâtlari




AHUDUDU, AYVA, KAYISI, ARMUT, ELMA ve ERİK MARMELÂTLARI

Arzu edilen meyve çiğ olarak süzgüden geçirilir Bir kiloya bir kilo şeker ilâve edilip orta ateşte su koymadan iyice karıştıra karıştıra kaynatılır Olup olmadığını anlamak için de, tabağa biraz çıkarılır Koyuluğu gözden geçirilir Uygun görülürse bir limon sıkılıp ateşten alınır Sert meyveden yapılırsa su ile kaynatılır, süzgüden geçirilir, şeker ilâve edilerek pişirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.