Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
beşamelli, karnıbahar

Beşamelli Karnıbahar

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Beşamelli Karnıbahar



Beşamelli Karnabahar

MALZEMELER
2 adet karnabahar
1 litre
100 gr kasar i
150 gr margarin
3 çorba kasigi un

YAPILIŞ TARİFİ
Karnabaharlar temizlendikten, yikandiktan sonra tuzlu suda haslanir
Margarin bir tencere içerisinde eritilir, un ilave edilir, hafif sari oluncaya
kadar kavrulur Bir litre yavas yavas ilave edilir ve karistirilir
Koyulasinca atesten indirilir Borcam yaglanir, borcamin içine suyu
süzülmüs karnabaharlar konulur Üzerine hazirlanan salça dökülür ve
rendelenmis 100 gr kasar i serpilir 50 gr erimis margarin üzerine
gezdirilerek dökülür Üzeri kizarincaya kadar firinda pisirilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.