![]() |
İtalyan Pesto Sosu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İtalyan Pesto SosuITALYAN PESTO SOSU -oncelikle pizza,fokaciyo,salatalar, makarna, tavuk, et sosu, domates, patates, domates salatasina, corbalara, soslara, sandoviclere vs cok cesitli kullanilabilen,peynirsiz , cevizsiz de hazirlanabilen, kolay sos: · 2 kap/ 2 su bardagi dolusu iri yaprakli feslegenin sadece yapraklari=veya ispanak=veya maydanoz veya karisik · 5-10 iri dis soyulmus sarimsak · 60-70 gram = 1/2 kap ceviz · tuz+karabiber · ½ kap sizma halis zeytinyaginin · dilerseniz rendelenmis eski,sert peynir · hepsini robota koyun ve cekin;pure yapin ![]() · Toplam 1 kap=250 ml olur ![]() 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() Veya makarna icin hazirladiginiz domates sosunuza,corbaniza,hazir corbaya biraz pesto ilave edin ve karistirin ![]() alıntıdır |
![]() |
![]() |
|