![]() |
Soslu Tavuklu Mantar Sote (5 Kişilik) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Soslu Tavuklu Mantar Sote (5 Kişilik)MALZEMELER 3/4 çay bardağı sıvıyağ Yarım kg kuşbaşı tavuk eti Yarım kg kültür mantarı 2 adet orta boy kuru soğan Yarım çorba kaşığı soya sosu 1 su bardağı tavuk suyu 1 çorba kaşığı tepeleme un Yarım paket çiğ krema 1 adet orta boy domates 5-6 adet kornişon turşu Dereotu, tuz HAZIRLANIŞI 1- Ön hazırlık olarak mantarları boyuna dilimler halinde keselim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Ateşten aldığımız soya soslu mantarları sotelenmiş tavuk etleriyle aynı tavada birleştirelim ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3- En son olarak yarım paket çiğ kremayı ekleyelim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|