Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
arpa, piliç, şehriyeli

Arpa Şehriyeli Piliç

Eski 09-05-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Arpa Şehriyeli Piliç




Arpa şehriyeli piliç

Malzemeler:
2 adet piliç göğsü (kemiksiz, kuşbaşı doğranmış),
2 su bardağı arpa şehriye,
4 adet (soyulmuş, kuşbaşı doğranmış),
2 adet kuru (yemeklik doğranmış),
4 adet çarliston ,
2 yemek kasığı Tuzot,
1 çay kaşığı karabiber,
1,5 bardak kaynar su,
2/3 paket margarin

Margarini tencereye koyup erittikten sonra, ı soteleyin Kuşbaşı doğranmış pilici ilave edip 5 dakika soteleyin Daha sonra, arpa şehriyeyi ilave edin, pembeleşince ve ilave edin, karıştırın
Karabiber ve Tuzot da ilave ettikten sonra karıştırın Suyu ilave ettikten sonra kaynamaya başlayınca, ocağınızı kısın ve 15 dakika hafif âteşte pişirin Ocaktan alıp 15 dakika dinlendirdikten sonra, karıştırırı ve servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.